No Holgyek/Urak!
Gondoltam hivatalosnak tuno formaban is bucsut intek ennek a helynek, egy topicot meg meger a dolog. Az okokat tudja mindenki -sot, van aki erti is-, nem is foglalom veluk a helyet. Koszonom mindenkinek, akinek van mit, jo (is) volt ez a par ev Veletek!
Es meg egy gondolat sajat vedelmemben az elmult het tobbek altal filipologiahoz hasonlitott tortenesehez: neki estem igen a sajat munkamnak, de csak a sajatomnak, csak annak, amire en aldoztam idot mas karara. Aztan rajottem, hogy ennyit se er a dolog, ugyhogy hagytam a fenebe...
Viszlat maskor, mashol
Gereb
Bucsu
2008. február 25. 18:44
|
|
FreakOut |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.06.12. Hozzászólás: 1450 Csatolások: 4837 Azonosító: 6676 offline
|
Idézet(Gereb @ 2008. February 25. - 10:44)
Az okokat tudja mindenki -sot, van aki erti is-, nem is foglalom veluk a helyet.
Bárcsak senki se értené az okokat!
Én köszönöm, hogy voltál, jó volt!!!
2008. február 25. 20:55
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
Sajnálom, de hogy õszinte legyek nem értem.
Sok dolog van amivel én sem értek egyet (a világon, az életben, a munkámban, és itt a fórumon) de próbálom jobbá tenni és kihozni belõle azt amit szeretek.
Hiába egyszerû elmenni, nem old meg semmit.
Sok dolog van amivel én sem értek egyet (a világon, az életben, a munkámban, és itt a fórumon) de próbálom jobbá tenni és kihozni belõle azt amit szeretek.
Hiába egyszerû elmenni, nem old meg semmit.
2008. február 25. 21:28
|
|
LeonSilverööö |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.22. Hozzászólás: 1876 Csatolások: 2511 Azonosító: 3077 offline
|
Köszönet jelenlétedért, tevékenységedért.. a mozgalomért... stb...
és bízom benne, hogy majd lesz visszatérés, ha ennek feltételei számodra (újra) megteremtõdnek
Nyahh, szal:
Ui.: azé remélem a WC-s nénit még fogjuk együtt idegesíteni
és bízom benne, hogy majd lesz visszatérés, ha ennek feltételei számodra (újra) megteremtõdnek
Nyahh, szal:
Ui.: azé remélem a WC-s nénit még fogjuk együtt idegesíteni
2008. február 25. 22:04
|
|
Lilluscsodalány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.24. Hozzászólás: 1212 Csatolások: 2621 Azonosító: 27836 offline
|
bár nem tudom, hogy milyen okok(mind1 nem is rám tartozik)és nyílván nem nekem szántad a búcsút, de én is sajnálom, hogy elmész
naon sokat kuncogtam a hozzászólásaidon meg a témáidon
szóval ha lenne vmi mód és maradnál, meg amúgy is...(a sok kép, a belefektetett munka, a társaság...)
csak ennyit akartam
csak ennyit akartam
2008. február 26. 15:37
|
|
kitt01 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.10. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 37 Azonosító: 5209 offline
|
Sajnálom a távozásogd,üdítõ színfoltja voltál e társaságnak!
Jó lenne ha maradnál,de ha ez nem megoldható akkor kívánom neked
hogy úgy alakuljanak a dolgaid ahogy szeretnéd!
Arrivederci!
Jó lenne ha maradnál,de ha ez nem megoldható akkor kívánom neked
hogy úgy alakuljanak a dolgaid ahogy szeretnéd!
Arrivederci!
2008. február 26. 19:07
|
Sunset Lover |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.02. Hozzászólás: 3166 Csatolások: 1382 Azonosító: 17566 offline
|
Sajnálom, hogy elmész sok boldog percet okoztál a hülyeségeiddel, de teljes mértékben megértem amit teszel.
Nekem sem sok kell már
Nekem sem sok kell már
2008. február 26. 21:58
Bár az utóbbi idõben hanyagoltam a HQP-t egy kicsit, így nem tudom mi volt a közvetlen kiváltó oka e döntésednek (bár azért elképzelésem van...., "lámahordák" monnyanak le!), de nagyon szomorú vagyok miatta
Sokszor csak azért jöttem ide, hogy nevessek egy jót a topicjaidon
Teljesen egyetértek VIC-kel, szerintem sem kellene elmenned, biztos lehet változtani a rossz felé haladó dolgokon....
Viszont a döntésed tiszteletben tartom, de remélem azért még viszontlátunk itt! Az Unisör legyen veled!
Teljesen egyetértek VIC-kel, szerintem sem kellene elmenned, biztos lehet változtani a rossz felé haladó dolgokon....
Viszont a döntésed tiszteletben tartom, de remélem azért még viszontlátunk itt! Az Unisör legyen veled!
2008. február 26. 22:51
|
|
Gereba szabalyzat is monnyonle |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.11. Hozzászólás: 9134 Csatolások: 28411 Azonosító: 135 offline
|
tudjatok urak... nem terveztem, h meg1x belepek... de ez vicces volt, h Nofrancot ilyen gyorsan kicsinaltatok (meg olvastam/mentettem)...
meg ha mar itt vagyok, akkor reagalnek arra a par hsz-re, ami ide jott es ertetlenul nezett a dolgokra, esetleg privit irt: ezert gondoltam azt, hogy itt felesleges lenni... "en nem ertem meg".
meg ha mar itt vagyok, akkor reagalnek arra a par hsz-re, ami ide jott es ertetlenul nezett a dolgokra, esetleg privit irt: ezert gondoltam azt, hogy itt felesleges lenni... "en nem ertem meg".
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: