Kitömött állatrengeteg, élénk színek és vintage tárgyak garmadája látható Teese házában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Őrületes helyen lakik Dita von Teese, egy tigrissel osztozik nappaliján
2020. március 23. 22:53
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Macska gazdi létére kitömött állatai vannak. Szerintem ez fura. Én nem tudnék kitömött állatokkal élni mikor saját kedvencem is van. Ez fura lenne szerintem.
2020. március 24. 02:44
|
nobita88új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 20.03.10. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 275605 offline
|
I really need the information you share because it helps me a lot. Thank you for sharing. shell shockers
2020. március 24. 07:56
Szerintem nincs kegyetlenebb és ijesztőbb dolog a kitömött állatoknál. A suliba van jópár, és engem személy szerint mindig megijeszt, hogy olyan, mint ha engem figyelne az a sok kis élettelen szempár.
2020. március 24. 08:09
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Valakiknek egy állat nem több egy bútornál.
((
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?

0 felhasználónak tetszik: