Elmondta, mit gondol arról, hogy mostanában mindenkinek véleménye van öltözködéséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Billie Eilish testéről nyilatkozott koncertjén, meglepő videót mutatott
2020. március 10. 21:42
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Jól bánt vele a természet mellesleg, ezt nem gúnyból írom.
Értem, hogy milyen megfontolásból visel extra bő ruhákat, de idővel majd nyugodtan megmutathatná a nőcis oldalát is, a zenéjével már úgy is befutott...
Értem, hogy milyen megfontolásból visel extra bő ruhákat, de idővel majd nyugodtan megmutathatná a nőcis oldalát is, a zenéjével már úgy is befutott...
2020. március 11. 11:21
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Én nem tudom, hogy mit várt, hogy "a szórakoztató iparban dolgozok, szerepelek a tv-ben, 20 interjút adok minden nap, milliók ismernek, a csapból is én folyok, de ne legyen már senkinek se véleménye rólam, csak annak a 10 embernek, akik tényleg közel állnak hozzám," vagy mi??? Egyébként ha a buszmegállóban várakozol, vagy leugrasz a kisboltba, vagy elmész dolgozni, akkor is formálnak véleményt rólad az emberek, akikkel találkozol, (pl. Jó csaj vagy/ szürkeegér vagy/ jó a cipőd/ jó a frizurád/ aranyos nénike vagy/csöves vagy/ stb...) Ha nem tetszik neki, hogy az embereknek van véleményük, akkor költözzön másik bolygóra. Az meg hogy ha kényelmesen öltözik, akkor nem nő, ha leveszi a rétegeket, akkor meg rib@nc....hát 7 milliárdan élünk a Földön, nem lehet mindenkinek egyforma az izlése. De persze ez az egész vetkőzősdi nem erről szól, csak csináltak neki egy vadóc imidzset a bő ruháival, mert most kevés ilyen sztárvan és ezzel könnyű kitűnni (érdekes, amíg nem volt ismert átlagosan öltözködött a régi képei alapján) és most kellett valami apropó a vetkőzésre, hogy ne legyen unalmas a karakter. Szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Zsóka11
2020. március 12. 13:53
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Csak kellett valami, amiről írhat a sajtó, miután az emberek nagy részénék nem tetszett az új Bond dal, aminek még el is halasztották a premierjét...
2020. március 12. 21:17
|
|
Zoehthe bolter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.22. Hozzászólás: 6923 Csatolások: 3536 Azonosító: 271178 offline
|
Billie énekesnő, nem pedig modell. De még ha modellként is dolgozna sem lenne senkinek semmi joga ahhoz, hogy bántalmazó kommenteket írjon neki a testével vagy az öltözködésével kapcsolatban. Főleg nem úgy, hogy ha jól tudom még csak 17-18 éves, és még ennél is fiatalabb volt, amikor bekerült a szakmába. Egy átlag tizenévest is rengeteg sérülés ér a sok negatív komment miatt, mind az online, mind az offline életben, őt meg millió szem figyeli szinte folyamatosan - szóval teljesen megértem a kifakadását, abszolút jogos.
Persze, véleménye mindenkinek lehet, ezzel nem vitatkozom, csak nem biztos, hogy ezt meg is kell osztani másokkal. Főleg nem egy olyan fiatallal, akinek eleve gond van az önbizalmával, just sayin'.
Persze, véleménye mindenkinek lehet, ezzel nem vitatkozom, csak nem biztos, hogy ezt meg is kell osztani másokkal. Főleg nem egy olyan fiatallal, akinek eleve gond van az önbizalmával, just sayin'.
2020. március 13. 21:54
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
fog ő még vetkőzni azt tuti.. majd ha mér a dalai meg a különc imidzs nem lesz elég ahhoz hogy magán tartsa a média figyelmét pér éven belül úgy is ledobja majd a ruhát ahogy előtte mér olyan sok hasonló gondolkodású emberke tette...
2020. március 14. 14:18
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy ő totálisan lesz*rja mások negatív véleményét, azért vesz fel ilyen ruhákat, mert neki ez kényelmes. De azért valljuk be valahol mindenki tudta/tudjuk, hogy ez a különcködés amit ő "képvisel" nem fog örökké tartani. Egyszer ez is lecseng, és szerintem ezt kezdte most egy kicsit ő is megérezni, szóval láss csodát itt ez a videó...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.