Starity

Billie Eilish testéről nyilatkozott koncertjén, meglepő videót mutatott

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. március 10. 21:30 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Elmondta, mit gondol arról, hogy mostanában mindenkinek véleménye van öltözködéséről.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. március 10. 21:42 #2
DirtyDiana1990
DirtyDiana1990
visszatérő vendég
Hozzászólás: 146
Azonosító: 221894
Jól bánt vele a természet mellesleg, ezt nem gúnyból írom.
Értem, hogy milyen megfontolásból visel extra bő ruhákat, de idővel majd nyugodtan megmutathatná a nőcis oldalát is, a zenéjével már úgy is befutott...
2020. március 11. 08:55 #3
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 471
Azonosító: 273830
Figyelnek örökké, lol. Ne mutogasd magad, akkor majd nem figyelnek. Ja, ebből élsz, akkor meg kuss.
2020. március 11. 11:21 #4
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Én nem tudom, hogy mit várt, hogy "a szórakoztató iparban dolgozok, szerepelek a tv-ben, 20 interjút adok minden nap, milliók ismernek, a csapból is én folyok, de ne legyen már senkinek se véleménye rólam, csak annak a 10 embernek, akik tényleg közel állnak hozzám," vagy mi??? Egyébként ha a buszmegállóban várakozol, vagy leugrasz a kisboltba, vagy elmész dolgozni, akkor is formálnak véleményt rólad az emberek, akikkel találkozol, (pl. Jó csaj vagy/ szürkeegér vagy/ jó a cipőd/ jó a frizurád/ aranyos nénike vagy/csöves vagy/ stb...) Ha nem tetszik neki, hogy az embereknek van véleményük, akkor költözzön másik bolygóra. Az meg hogy ha kényelmesen öltözik, akkor nem nő, ha leveszi a rétegeket, akkor meg rib@nc....hát 7 milliárdan élünk a Földön, nem lehet mindenkinek egyforma az izlése. De persze ez az egész vetkőzősdi nem erről szól, csak csináltak neki egy vadóc imidzset a bő ruháival, mert most kevés ilyen sztárvan és ezzel könnyű kitűnni (érdekes, amíg nem volt ismert átlagosan öltözködött a régi képei alapján) és most kellett valami apropó a vetkőzésre, hogy ne legyen unalmas a karakter. Szerintem.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. március 12. 13:53 #5
Desert of Blood
Desert of Blood
❅ Invisible Sun ❅

StátuszDon't f*ck with my love, that heart is so cold...
Hozzászólás: 6060
Csatolások: 415
Azonosító: 271387
Csak kellett valami, amiről írhat a sajtó, miután az emberek nagy részénék nem tetszett az új Bond dal, aminek még el is halasztották a premierjét... rolleyes.gif
2020. március 12. 21:17 #6
Zoeh
Zoeh
the bolter

Státuszkeep some room in your heart for the unimaginable
Hozzászólás: 6923
Csatolások: 3536
Azonosító: 271178
Billie énekesnő, nem pedig modell. De még ha modellként is dolgozna sem lenne senkinek semmi joga ahhoz, hogy bántalmazó kommenteket írjon neki a testével vagy az öltözködésével kapcsolatban. Főleg nem úgy, hogy ha jól tudom még csak 17-18 éves, és még ennél is fiatalabb volt, amikor bekerült a szakmába. Egy átlag tizenévest is rengeteg sérülés ér a sok negatív komment miatt, mind az online, mind az offline életben, őt meg millió szem figyeli szinte folyamatosan - szóval teljesen megértem a kifakadását, abszolút jogos.
Persze, véleménye mindenkinek lehet, ezzel nem vitatkozom, csak nem biztos, hogy ezt meg is kell osztani másokkal. Főleg nem egy olyan fiatallal, akinek eleve gond van az önbizalmával, just sayin'.
2020. március 13. 21:54 #7
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
fog ő még vetkőzni azt tuti.. majd ha mér a dalai meg a különc imidzs nem lesz elég ahhoz hogy magán tartsa a média figyelmét pér éven belül úgy is ledobja majd a ruhát ahogy előtte mér olyan sok hasonló gondolkodású emberke tette...
2020. március 14. 14:18 #8
Viró
Viró
visszatérő vendég

Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
Hozzászólás: 299
Azonosító: 261532
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy ő totálisan lesz*rja mások negatív véleményét, azért vesz fel ilyen ruhákat, mert neki ez kényelmes. De azért valljuk be valahol mindenki tudta/tudjuk, hogy ez a különcködés amit ő "képvisel" nem fog örökké tartani. Egyszer ez is lecseng, és szerintem ezt kezdte most egy kicsit ő is megérezni, szóval láss csodát itt ez a videó...
2021. június 06. 22:11 #9
LDland
LDland
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 291215
Az itt lévő összes kommentelő el szégyellheti magát a negatívitásuk és a fikázásuk miatt...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok