Billie Eilish énekli a hamarosan megjelenő film főcímdalát, amelyet már most hallhatunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt az új James Bond-főcímdal, a No Time to Die
2020. február 14. 11:03
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Az alapot nagyon elkapták, nagyon James Bond hatása van, zseniális. DE Billie nagyon nem illik bele. Nekem két nagyon eltérő stílus. Talán a refrénben érzem őt megfelelőnek, akkor úgymond megérkezik, de addig az alap elviszi az egészet. Kíváncsi vagyok a későbbi feldolgozásokra, úgy érzem ennél mindenki hangja megfelelőbb lenne. Szeretem Billie-t, de ez neki szerintem nagy falat lett
2020. február 15. 15:16
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Az olyan nagy nevek által felénekelt mesterművek után, mint Tina Turner, Madonna, Alicia Keys és Adele dalai, ez a dal számomra egy elég nagy csalódás, ha őszinte akarok lenni.
2020. február 21. 00:11
|
|
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline
|
Ez egy Billie Eilish dal, nagyon szép, de nem James Bond dal, annak viszont nagyon gyenge. Én imádom a JB dalokat, egyik jobb mint a másik és ez nagyon nem illik közéjük.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: