A Los Angeles-i Dolby Theatre adott otthont a tegnap este immár 92. alkalommal megrendezett Oscar-gálának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Oscar 2020: Íme a nyertesek teljes névsora
2020. február 10. 19:42
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Joaquin Phoenix-nek drukkoltam a legjobban, bár szerintem magától érthetődő volt, hogy nyer
Gratulálok mindenkinek, aki nyert!
Gratulálok mindenkinek, aki nyert!
2020. február 10. 20:11
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17198 Csatolások: 192954 Azonosító: 270554 offline
|
Joaquin Phoenix győzelmétől oda vagyok és vissza, neki szurkoltam a legjobban.
És a beszéde gyönyörű volt.
Nagyon meglepett az Élősködők tarolása, hogy ennyi fontos kategóriában húzta be a díjat: a legjobb film kategóriában meg voltam győződve róla, hogy vagy a Joker vagy az 1917 fog nyerni. Az Ír miatt kicsit fáj a szívem, örültem volna egy győzelemnek.
Viszont gratulálok minden nyertesnek, nem vagyok szakértő, de szerintem elég erős mezőny volt.
Nagyon meglepett az Élősködők tarolása, hogy ennyi fontos kategóriában húzta be a díjat: a legjobb film kategóriában meg voltam győződve róla, hogy vagy a Joker vagy az 1917 fog nyerni. Az Ír miatt kicsit fáj a szívem, örültem volna egy győzelemnek.
Viszont gratulálok minden nyertesnek, nem vagyok szakértő, de szerintem elég erős mezőny volt.
2020. február 10. 20:53
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
A legjobb film: Élősködők,A legjobb rendező: Bong Joon Ho (Élősködők),A legjobb nemzetközi játékfilm: Élősködők,A legjobb forgatókönyv: Élősködők. Nagy Gratuláció nekik hogy ilyen nagy sikert arattak!
Nem hiába jók a koreai filmek és sorozatok. Most meg is kapták az elismerést!
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2020. február 10. 23:50
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nagyon meglepődtem az Élősködők győzelmén, hiszen nem hallottam még a filmről, de így utánaolvasva érdekesnek tűnik. Én azt hittem vagy a Joker vagy az 1917 fog nyerni.
Bár nem láttam a Jokert, Joaqin biztosan fenomenálisan alakított, gratulálok neki, bár azért fáj a szívem Leo-ért.
Brad-nek és Renée-nek is örülök, de a legjobb női mellékszereplő kategóriában nagyon szurkoltam a negyedszerre Oscar-ra jelölt Saoirse-nek, hiszen borzasztóan tehetséges színésznő fiatal kora ellenére.
Illetve a legjobb animációs film díját az Így neveld a sárkányod 3-nak adtam volna. Sajnálom, hogy a trilógia mindhárom része jelölve volt már, de egyszer sem váltotta díjra, ellenben a Toy Story-val. Pedig elképesztően gyönyörű és aranyos mese a HTTYD
Bár nem láttam a Jokert, Joaqin biztosan fenomenálisan alakított, gratulálok neki, bár azért fáj a szívem Leo-ért.
Brad-nek és Renée-nek is örülök, de a legjobb női mellékszereplő kategóriában nagyon szurkoltam a negyedszerre Oscar-ra jelölt Saoirse-nek, hiszen borzasztóan tehetséges színésznő fiatal kora ellenére.
Illetve a legjobb animációs film díját az Így neveld a sárkányod 3-nak adtam volna. Sajnálom, hogy a trilógia mindhárom része jelölve volt már, de egyszer sem váltotta díjra, ellenben a Toy Story-val. Pedig elképesztően gyönyörű és aranyos mese a HTTYD
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.