Ámulatba ejtő hanggal énekelte el a vasárnapi sporteseményen a himnuszt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato mindenkit lenyűgözött azzal, ahogy a himnuszt énekelte a Super Bowlon
2020. február 03. 13:32
|
ForYouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 274657 offline
|
Nagyon nagyon sokat fejlődött 2018 óta.
Eddig is nagyon szépen tudott énekelni, a hangja falakat döngetett le de most valami más lett.
Hallani benne valami újat, könnyedséget, magabiztosságot.
Gratulálok, csodálatos és szerintem a Super Bowl eddigi legjobb Himnusz előadását adta elő
Eddig is nagyon szépen tudott énekelni, a hangja falakat döngetett le de most valami más lett.
Hallani benne valami újat, könnyedséget, magabiztosságot.
Gratulálok, csodálatos és szerintem a Super Bowl eddigi legjobb Himnusz előadását adta elő
2020. február 03. 17:30
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Imádom a hangját meg hogy ennyire erős, de most örülök neki hogy nem engedte annyire ki mint az eddigi himnusz énekléseibe. Ez most tényleg olyan lett amilyennek lennie kell.
2020. február 03. 22:04
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Tökéletes volt. Gyönyörűen énekelt és nagyon kevés olyan előadó van aki ilyen színvonalasan adja elő a himnuszt. A kritikusok szerint Whitney Houston óta a legjobb, ami nagy szó. Büszke vagyok rá.
2020. február 07. 18:53
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Idézet (Lianda @ 2020.02.07. 00:01)
Zsóka11
Szerintem Whitney Houston amikor énekelte a himnuszt a Super Bowlon az szerintem még mindig jobb.
Legalább is nekem az jobban tetszik! 
Szerintem Whitney Houston amikor énekelte a himnuszt a Super Bowlon az szerintem még mindig jobb.
Az, hogy "Whitney Houston óta a legjobb" nem azt jelenti, hogy jobb volt nála, hanem azt, hogy az ő himnusza óta nem volt még egy olyan szintű produkció, és most Demi megütötte a szintet. Szövegértés.
Másrészt nem úgy írtam, hogy ez az én véleményem, hanem azt, hogy a kritikusok így véleményezték Demi előadását.
2020. február 10. 10:40
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Még ha el is cseszte volna, akkor is szép gesztus lett volna, de így... no comment...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: