Megrázó hír járta körbe a világsajtót: elhunyt a legendás kosárlabdázó.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meghalt Kobe Bryant, a világhírű kosárlabdázó
2020. január 26. 23:03
Hihetetlenül sajnálom, el sem tudom képzelni, hogy a családja most min megy keresztül.
Nyugodjon békében, a szeretteinek pedig erőt és kitartást kívánok!
Nyugodjon békében, a szeretteinek pedig erőt és kitartást kívánok!
2020. január 26. 23:14
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Nyugodjon békében, odafenn figyel ránk.
2020. január 27. 08:43
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Legendás kosárlabdázó volt. Hihetetlen, hogy meghalt. Nyugodjon Békében. Őszinte részvétem a családjának.
2020. január 27. 12:31
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Ajj, róla még én is tudom, ki volt!!!
2020. január 27. 15:18
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Az eddigi vizsgálatok szerint az időjárás nem volt alkalmas arra hogy repüljenek olyan köd volt hogy nem láttak semmit odafent, a gép túl alacsonyan szállt és akkor csapódott a hegyoldalnak ahol kigyulladt. 9 halott köztük gyerek is sokkolta az egész világot szegény gyerekei nem csak az apjukat veszítették el de a testvérüket a legkissebb gyerek még emlékezni se fog rájuk olyan pici
2020. január 27. 23:13
|
|
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline
|
Kitartást a családnak...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: