Starity

Demi Lovato is fellép a 2020-as Grammy-díjátadón

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. január 15. 00:40 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Nagy hírrel lepte meg rajongóit: élőben fog előadni a Grammy-díjátadón az énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. január 15. 02:54 #2
Shineformylove
Shineformylove
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 272597
Mikor megláttam a bejegyzést, sikítottam .
Már azt hittem sosem jön el az s nap mikor újra színpadon láthatjuk ezt a gyönyörű isten adta tehetséget.
Ariana is felfog lépni és bízok benne, hogy ez nem véletlen és egy kollaborációt hallhatunk. Na az tarolna mindent kér aranytorkú énekesnőtől.
Izgatottan várom, hogy milyen albummal fog Demi visszatérni. Remélem nem kell majd csalódnom. Gyerünk Demi
2020. január 15. 08:57 #3
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Szerintem is lesz valamilyen collab Demi és Ariana között főleg most hogy ugyanaz a managerrük.
2020. január 15. 14:29 #4
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
El sem hiszem, hogy végre visszatér. Olyan sokat vártunk rá, reméljük megérte. wub.gif
2020. január 15. 18:14 #5
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
A 2010-es összeomlás óta már eltelt annyi idő, hogy nem tudja 10 év után is arra építeni a karrierjét. Kellett az a túladagolás, mert ez legalább adott neki témát a következő 4-5 évre. Megint hirdetheti, hogy hú de erős, hú de magabiztos, ő egy harcos és micsoda túlélő... ja és józan. Csak ez már így nagyon nem hiteles, kíváncsi vagyok mikor esik vissza (ha még nem történt meg), de ne legyen igazam.
1 felhasználónak tetszik: Zyra
2020. január 17. 15:37 #6
ForYou
ForYou
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 274657
Kedves lilla1
Egy előadót két szemszögből lehet megközelíteni. Művész és mint magánszemély.
Én Őt mint énekesnő nagyra becsülöm. Lehengerlő hangja van. Aki ezt nem ismeri el az vagy süket, vagy egy megkeseredett ember aki csak kötekedni szeretne.

Mint embert is nagyon kedvelem. Aki ismeri gyermekkorát az teljesen megérti az alkohol függőségét, na de a drog már más tészta. Teljesen elítélendő számomra is!

Viszont, hogy erre építene a karrierjét elég nagy hülyeség. A dalai 20% ha szól erről. A többi teljesen más témákról szólnak. Valószínűleg nem ismered a munkásságát így nem értem az előítéleted e szemszögből.

Már nagyon várom, hogy milyen dallal fog visszatérni. Mint pár előttem levő hozzászóló, én is remélem, hogy egy Demi ft. Ariana régóta várt kollabot hallhatunk.
Ez mellett még február 2.-án előadja SB-on a Himnuszt, amit Demi szerintem gyönyörűen tud elénekli
Várom a visszatérést smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. január 17. 17:37 #7
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Kedves ForYou!

Teljesen igazad van, mint énekesnőt én is nagyra becsülöm. Nagyon tehetséges és nagyon jó hangja van, ezért nem értem a drámát, mert anélkül is nagyon sokra vihetné. Korábban magánszemélyként is nagyon szerettem, de kezdett egyre ellenszenvesebb lenni számomra és a 2018-as túladagolásakor végleg antipatikussá vált.

Ismerem a gyermekkorát, de az mégsem ok az alkohol függőségre, a drogról pedig annyit, hogy akinek egyszer már meggyűlt vele a baja, még óvatosabbnak kellene lennie. Főleg annak, aki ennyire hirdeti, hogy józan és tiszta és minden évben meg is ünnepli a józanságát, folyamatosan posztol róla az évfordulón.

Hidd el, nagyon jól ismerem a munkásságát, hallottam az összes számát és az összes albuma megvan kézzel fogható CD formában, ezek közül több deluxe változat, amit külföldről rendeltem a bónusz számok miatt, mert itthon nem is volt elérhető. Tehát úgy érzem bátram mondhatom, hogy elég jól ismerem a munkásságát. Én az alatt, hogy erre építi a karrierjét nem a dalai témájára értettem, hanem általánosságban, főleg pár albumcímre és dalcímre, meg amiket folyamatosan hirdet, pl. Stay Strong, Unbroken, Warrior, Confident, Sober és most a Survivor. Ez nem előítélet, csak tény, hogy minden albumán (kivéve a Tell Me You Love Me), minden korszakában van legalább egy olyan cím vagy szállóige, esetleg új tetoválás, ami erre a témára utal vissza.
2020. január 17. 17:57 #8
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

lilla1
Kicsit merész és érzéketlen kijelentés volt ez tőled, hogy Demi 2018-ban azért adagolta túl magát, hogy emiatt legyen hírneve és karrierje. Ez egy hatalmas baromság és nevetséges, hogy bárki ilyet feltételez.
Bár gyűlölöm a drogot, ez egy szenvedély, függőség és Demi függő. Sajnos minden függőnél fent áll a veszély, hogy visszaesik önakaratán kívül.
Az albumcímeit/dalcímeit pedig nem feltétlenül erre alapozza, sőt... ezt sem tudom honnan szedted. Mellesleg a Sober egy bocsánatkérő dal és egyben vallomás a rajongóknak, szóval nem is illik a felsorolásba, a Survivor pedig csak egy tetkó, szíve joga, hogy mit varrat a testére...
De ez csak az én véleményem.
2020. január 17. 20:54 #9
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Zsóka11

Egy szóval semmi írtam, hogy azért adagolta túl magát, nyilván nem. Az írtam, hogy kellett ez neki, mert kapóra jön, így legalább fel tudja használni a karrierjében. 2010-2012 körül voltak ilyen problémái, azóta hangoztatja, hogy milyen józan, erős, magabiztos, harcos, túlélő stb. Csak azóta eltelt 8-10 év. Így, hogy ez a túladagolás megtörtént, ha továbbra is dobálózik ilyen és ezekhez hasonló szavakkal (és ne legyenek kételyei senkinek, fog), nem lehet rá mondani, hogy mindig a régi dolgokat hozza fel, mert most újra aktuális és így 'hitelesebb' (már ha egyáltalán lehet Demi Lovato-ra ezt a szót használni), hogy a 2 éve történtekre utal vissza, nem a 8-10 éves dolgokra.

A Sober számomra illik a felsorolásba a javából, mert azon túl, hogy az a dal címe, hosszú éveken át hangoztatta, hogy 'sober', tehát józan, amikor az évfordulója volt annak, hogy józan lett. Persze, szíve joga azt varratni magára, amit akar, meg azt is hangoztat, amit akar, viszont régi nagy rajongóként ismerem annyira, hogy a Survivor nem csak egy tetkó, hanem ez lesz az új mottó, mint annak idején a Stay Strong vagy a Warrior meg valószínűleg egy album vagy legalább dalcím, de persze nem tudhatom, csak tipp és következtetés.

Viszont én továbbra is azt gondolom, hogy az igazán erős, harcos és magabiztos emberek ezt nem hangoztatják, hanem csak egyszerűen nyugtázzák magukban. Aki ezeket mondogatja éveken át magáról, az csak a világgal és magával is el akarja hitetni, valójában pedig gyenge és önbizalom hiányos, amivel természetesen nincs baj, csak akkor ne hirdesse az ellenkezőjét.
2020. január 17. 22:25 #10
ForYou
ForYou
új tag
Akkor elnézést kérek, úgy jött le a kommentedből, hogy egyáltalán nem vagy tisztában azzal, hogy ki is ő valójában.

Az alkohol függőséget viszont igen is lehet oka, hisz az apja is az volt. Ebben nőtt fel jó ideig. Saját közeli hozzátartozóm is az apja miatt lett az. Hisz ha problémája volt honnan vett példát? Kiskori emlékek. Elég egyszer azt éreznie, hogy az alkohol segít és onnan jön a lavina.

Én apám is az volt de engem taszít pont ezért az alkohol. Sajnos valakiből pont azt váltja ki ha ebben nő fel amit nem kellene.

Stay Strong korszaka meg egy nagy marketing fogas volt. Ezt a Simply Complicated dokumentumban tisztázta. “Sajnos” ő egy világsztár és kötik bizonyos szerződések. Teljesen érezhető volt szerintem, hogy ez a sok arcunkba tolt “józan” szöveg nem egészen tiszta.
A mögötte álló emberek úgy gondolták ezzel eltudják őt adni. Ezzel is csak terhet tettek a vállára.

Sober volt az első olyan dal amit úgy lehet érezni, hogy tényleg ő keze alól jött és nem az xy kötelezte rá. Illetve egy segély kérés amit nem kapott meg és meglett a baj.
Itt a “Sober” nem az a fajta józanságra utal hanem a befolyások megszűnésére. Arra, hogy nincs több kertelés, semmi, józan ésszel áll elő és vállalja, hogy az ő hibája.

Teljesen biztos vagyok benne, hogy szó fog még esni arról, hogy mi történt 2018-ban. Lesz olyan dala is ami erről fog szólni. Viszont nem hiszem, hogy erre fog alapozni

Ne felejtsük el, most szerződött le az egyik legjobb menedzserrel az iparban. Ő már nem fogja azt hagyni, hogy Demi erre építse a karrierjét hisz kisujjában van a tehetség ,erre nincs szüksége.

Eddig Demi körül nem a legjobb emberek álltak, nem tudták azt a figyelmet megadni amit megérdemel volna. Scooter keze alatt Ariana és Justin szintjén lesz hisz ott van a helye olyan tehetséggel ami neki van.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. január 18. 00:35 #11
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Értem, amit írsz, tudom, hogy az apja miatt alakult ki az alkoholfüggősége, viszont továbbra is tartom, hogy ahogy a te példád is mutatja, nem ok, mert nem minden függő apának lesz függő a lánya (vagy fia), ehhez maga az ember is kell. De elfogadom, amit írsz, igazat adok neked és értem a lényegét, viszont szerintem nem lehet 100%-ban az apjára fogni ezt.

A Stay Strong dologról ugyanez a véleményem, annyi különbséggel, hogy bennem a Simply Complicated is hasonló érzést kelt. Aki egyszer megtette, az újra hazudhat a dokumentumfilmben. 2018 márciusban még ünnepelte a 6 éves józanságát, de nem vagyok benne biztos, hogy akkor még tényleg az volt. Azt viszont tényleg elhiszem, hogy a Sober őszinte.

Ha igazak a pletykák és Survivor lesz az új album címe, akkor viszont úgy érzem erre alapoz és ezért írtam, amit írtam az első kommentemben. Egy albumot meghatároz a címe és nem hiába választják.

Azzal a mondatoddal, hogy "Demi erre építse a karrierjét hisz kisujjában van a tehetség, erre nincs szüksége" teljesen egyetértek, de mégis ez volt eddig, gondoljunk csak a Stay Strongra, de tudom másik menedzser... majd meglátjuk.

Figyelembe véve, hogy nekem Taylor Swift az egyik legnagyobb kedvencem és példaképem, meg van az elég negatív véleményem Scooter-ről, de ebbe most nem megyek bele, azt elismerem, hogy a "saját" embereivel jól bánik.

Ne érts félre, nekem tényleg nagyon fáj ez a történet Demivel, mert nagyon régóta szerettem, Selena Gomez és Taylor Swift mellett ő volt a másik hatalmas kedvencem, emlékeszem, ahogy a Disney csatorna előtt ültem és vártam a Sonny, a sztárjelölt és a Rocktábor premierjét vagy az új számait, új albumait, még rajongói oldalt is vezettem róla kb. fél évig, csak időhiány miatt abbamaradt.

Amit írtam nem rosszindulatból írtam, nem akartam megbántani őt sem, téged pedig aztán ismeretlenül főleg nem, ha így jött le bocsánatot kérek, de egyszerűen már nem tudok rá ezek után úgy tekinteni, mint régen, mert számomra nem hiteles, de azért kíváncsi vagyok a visszatérésére így is és a legjobbakat kívánom neki.
2020. január 18. 10:35 #12
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ

lilla1
Habár nekem teljesen eltérő véleményem és meglátásom van erről az egészről, szerintem felesleges vitázni ezen és meggyőzni a másikat a saját "igazunkról". Én téged is megértelek és 1-2 dologban igazat is adok neked. Remélem van esély arra, hogy újra megszeresd
2020. január 18. 22:30 #13
Klaudiaasm
Klaudiaasm
új tag
Hozzászólás: 14
Azonosító: 274707
Kedves lilla1!
Csak annyit fűznek hozzá, hogy selena is eléggé unalmas,hogy állandóan justinrol ír dalokat hogy mindenki ,,megint" róluk beszéljenek meg ő is mindig mondja hogy túllépett -közbe meg mindig justin se veled se nélküled kapcsolatát hozza fel hogy legyen miről írnia meg -beszélnie
Ha azt mondod hogy demi a állandóan hirdeti hogy ő milyen erős közbe meg nem akkor pls selrol is mond meg mert ő ilyen téren ugyan az mind Selike
2020. január 19. 02:23 #14
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Zsóka11

Szerintem sem kell vitázni, én nem is próbálok meggyőzni senkit, elfogadom a véleményedet és én is elismerem, hogy igazad/igazatok van több dologban. smileeee.gif
2020. január 19. 02:35 #15
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Kedves Klaudiaasm!

Selena-nak ez az első albuma azóta, hogy végleg szakított Justin-nal. Eddig nem sok dala volt, amire egyértelműen rá lehet fogni, hogy Justin-ról írta, a Rare albumon szereplők azok, amik bevallottan róla és a kapcsolatukról íródtak. 2018-ban szakítottak, azóta a Lose You To Love Me volt Selena első száma, ha a Back To You-t nem nézzük, ami egy sorozathoz készült és valószínűleg a szakítás előtt íródott. Az előző albuma (Revival, 2015) óta történt a szakítás, természetesen énekel róla, mert még nem tette. Demi-nél is teljesen hiteles volt az egész az Unbroken és a Demi albumon, utána kezdett erőltetetté válni a szememben.

A legfőbb különbség, hogy Selena számomra hiteles ebben a tekintetben, egészen addig, amíg nem kezdi újra Justin-nal, mert ha ez megtörténne, akkor természetesen ugyanez lenne a helyzet, "megszegné" azt, amit olyannyira hirdetett.
2020. január 19. 14:32 #16
ForYou
ForYou
új tag
Szerintem egyáltalán nem vitáztunk, hanem emberek módjára írtuk le a véleményünk.
Amúgy meg egyik sztár sem tökéletes.

Demi ha önszántából, ha nem de hibázott. Most máshogy kellene csinálnia a dolgát, hogy ismét visszanyerje azok bizalmát akikről elvesztette.

Selena rengetegszer visszament Justinhoz annak ellenére, hogy elvileg nem bánt vele jól. Így mit várt mi lesz a vége? Szerintem az új albumával másra és nem Justinra kellett volna fókuszálnia. Legalább is nem a dalok 95%-ban.

Taylor. (Ha már feljött) Ő viszont az a személy akinek én tényleg soha nem tudnék hitelt adni a szavára. Annyiszor kiderült már, hogy hazudott. A Scooter Braunnal való konfliktus is teljesen máshogy van mint ahogy azt sokan tudják. A felkapott bulvár hírekből informálódottak állnak csak ki mellette. Katasztrófa mennyit tud hazudni ez a nő. Mint ember egyáltalán nem kedvelem
2020. január 19. 14:56 #17
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
A sztárok is csak emberek, ahogy senki, úgy ők sem tökéletesek.

Igen, Demi hibázott, ahogy Selena is, mert legutóbb már tényleg nem kellett volna újrakezdenie Justinnal, ha így bánt vele. Szerintem az új album sokat segített neki lezárni Justint, mert kiírta és kiadta magából a történteket, de én is remélem, hogy ezzel ez lezárult és a későbbiekben nem róla fognak szólni a dalai.

Én tényleg nem csak a bulvárhírekből informálódok, de kiállok Taylor mellett, mert igen, ő sem tökéletes és ő is hibázott, de nem gondolnám, hogy hazug lenne, csak túl sokan és túl sokszor belekötöttek és próbálja megvédeni magát.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok