Instagramon válaszolt a negatív megjegyzésekre külsejével kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber: "Nem vagyok drogos, Lyme-kórom van"
2020. január 09. 14:33
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Már csak az érdekelne, hogy vajon hol szedett össze mirigylázat.
2020. január 09. 15:17
Idézet (Desert of Blood @ 2020.01.09. 14:33)
Már csak az érdekelne, hogy vajon hol szedett össze mirigylázat. 
Hányszor kaptam én meg ezt a kérdést ismerősöktől, amikor 16 évesen elkaptam.
Egy összekevert pohár is elég és megvan a baj, főleg egy legyengült szervezetnél. Nem olyan ritka egyébként, még rokonok között is el lehet elvileg kapni egyszerű puszival, könnyebben terjed, mint gondolná az ember.
2020. január 10. 10:05
|
|
M. Safariúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 122994 offline
|
Én is 15-16 éves koromban szedtem össze, és az orvos a májfunkciómat látva hepatitisre gyanakodott, és kérdezgetni kezdett, hogy volt-e szexuális kapcsolatom...
LOL, nagyon nem.
2020. január 10. 11:18
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Idézet (Sophieanne @ 2020.01.09. 15:17)
Hányszor kaptam én meg ezt a kérdést ismerősöktől, amikor 16 évesen elkaptam.
Egy összekevert pohár is elég és megvan a baj, főleg egy legyengült szervezetnél. Nem olyan ritka egyébként, még rokonok között is el lehet elvileg kapni egyszerű puszival, könnyebben terjed, mint gondolná az ember.
Nekem is volt, ráadásul nekem még fiatalabb koromban (a menzánkon szinte egyáltalán nem mosogattak, ami miatz be is zárták a helyet). Viszont azért írtam, amit írtam, mert ez a betegség nem tréfa dolog (a máj és lép problémák miatt), és jó lenne tudni, hogy vajon hol szedte össze.
Szerk.: Kicsit félreérthetően fogalmaztam meg a kérdést, való igaz, és nagyon is tisztában vagyok vele, hogy cseppfertőzéssel terjed. De ha a higiénia hiánya miatt kapta el, az megint más, mintha a családtól/barátoktól.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: