Starity

Justin Bieber: "Nem vagyok drogos, Lyme-kórom van"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. január 09. 13:20 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Instagramon válaszolt a negatív megjegyzésekre külsejével kapcsolatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. január 09. 14:33 #2
Desert of Blood
Desert of Blood
❅ Invisible Sun ❅

StátuszDon't f*ck with my love, that heart is so cold...
Hozzászólás: 6060
Csatolások: 415
Azonosító: 271387
Már csak az érdekelne, hogy vajon hol szedett össze mirigylázat. pardon.gif
2020. január 09. 15:17 #3
- törölt felhasználó -    
Idézet (Desert of Blood @ 2020.01.09. 14:33)
Már csak az érdekelne, hogy vajon hol szedett össze mirigylázat. pardon.gif

Hányszor kaptam én meg ezt a kérdést ismerősöktől, amikor 16 évesen elkaptam. laugh.gif
Egy összekevert pohár is elég és megvan a baj, főleg egy legyengült szervezetnél. Nem olyan ritka egyébként, még rokonok között is el lehet elvileg kapni egyszerű puszival, könnyebben terjed, mint gondolná az ember.
2020. január 10. 10:05 #4
M. Safari
M. Safari
új tag
Hozzászólás: 92
Csatolások: 0
Azonosító: 122994
Én is 15-16 éves koromban szedtem össze, és az orvos a májfunkciómat látva hepatitisre gyanakodott, és kérdezgetni kezdett, hogy volt-e szexuális kapcsolatom... biggrin.gif LOL, nagyon nem.
2020. január 10. 11:18 #5
Desert of Blood
Desert of Blood
❅ Invisible Sun ❅

StátuszDon't f*ck with my love, that heart is so cold...
Hozzászólás: 6060
Csatolások: 415
Azonosító: 271387
Idézet (Sophieanne @ 2020.01.09. 15:17)
Hányszor kaptam én meg ezt a kérdést ismerősöktől, amikor 16 évesen elkaptam. laugh.gif 
Egy összekevert pohár is elég és megvan a baj, főleg egy legyengült szervezetnél. Nem olyan ritka egyébként, még rokonok között is el lehet elvileg kapni egyszerű puszival, könnyebben terjed, mint gondolná az ember.

Nekem is volt, ráadásul nekem még fiatalabb koromban (a menzánkon szinte egyáltalán nem mosogattak, ami miatz be is zárták a helyet). Viszont azért írtam, amit írtam, mert ez a betegség nem tréfa dolog (a máj és lép problémák miatt), és jó lenne tudni, hogy vajon hol szedte össze. pardon.gif Mert Lyme kórt össze lehet szedni egy erdőben is, de ha ezt mondjuk azért kapta el, mert egy helyen nem mosogattak jól... pilot.gif

Szerk.: Kicsit félreérthetően fogalmaztam meg a kérdést, való igaz, és nagyon is tisztában vagyok vele, hogy cseppfertőzéssel terjed. De ha a higiénia hiánya miatt kapta el, az megint más, mintha a családtól/barátoktól.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok