VALAKI AKI ÉRT HOZZÁ VALAHOGYAN SEGÍTSEN MÁR, LEGYEN KEDVES!!!!!
HELP! Számítógépzseniket kérem segítsenek!
2008. február 20. 13:06
SEGÍTSÉG!!! KÉPEK MELLÉKELVE!!!!
2008. február 20. 13:22
Beállítottam neki egy olyan progit, aminek a neve: Spyware terminator. Átfuttattam egy párszor, de erre semmi hatással nincsen....
Vírusirtó sem tesz semmit....

Mége egy bevillanása.
Vírusirtó sem tesz semmit....
Mége egy bevillanása.
2008. február 20. 13:33
Na és mindig erre az oldalra navigál el, de ez sem csinál érdemi dolgot, inkább tovább fertõz...
Valamit jól bekaptam...
Ok, megpróbálom...
Most valamilyen rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz dolgozik ezerrel, és már talált eddig 3 dolgot...
Na meglátjuk mi lesz, már tegnap éjszaka óta ezzel szórakozom!
Valamit jól bekaptam...
Ok, megpróbálom...
Most valamilyen rosszindulatú szoftvereket eltávolító eszköz dolgozik ezerrel, és már talált eddig 3 dolgot...
Na meglátjuk mi lesz, már tegnap éjszaka óta ezzel szórakozom!
2008. február 20. 13:42
|
Robin사랑해 한국 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 1831 Csatolások: 978 Azonosító: 736 offline
|
Ne tolts le arrol az oldalrol semmit. Az ilyen kamu antispy. Meg kene keresni a feladatkezeloben ezt a hulye programot, ami oda irkal az ora melle, es elobb megjegyezni a nevet, kinyirni a feladatkezelobol, majd letorlolni a windows\system32 konyvtarbol, mert velhetoleg itt lesz.
2008. február 20. 13:51
Idézet(Robin @ 2008. February 20. - 13:42)
Ne tolts le arrol az oldalrol semmit. Az ilyen kamu antispy. Meg kene keresni a feladatkezeloben ezt a hulye programot, ami oda irkal az ora melle, es elobb megjegyezni a nevet, kinyirni a feladatkezelobol, majd letorlolni a windows\system32 konyvtarbol, mert velhetoleg itt lesz.
Hú, hát annyira nem vagyok nagy ész, de megpróbálom, remélem valami sikerül. De mindig odavisz erre a hülye oldalra már az agyamra megy....
2008. február 20. 13:57
A windows system32 könyvtárat megtaláltam, de el tudsz navigálni hogy pontosan hol kell keressem ezt a szemetet???? Kérlek!
2008. február 20. 14:06
Idézet(ircmiki @ 2008. February 20. - 14:03)
hat rakell scannelni gondolom Robin se tudja csak ugy megmondani... 
Na ok, de semmit nem ír ki, és ha rákatt, akkor meg visz is arra a kamu oldalra, ki volt az a nemnormális, aki ezt kitalálta? Borsba hengeríteném....
2008. február 20. 14:32
|
|
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline
|
Próbáld meg a nod 3-as verzióját, az antivírus, antispyware program, illetve a counterspy program is anti spyware. A spyware Terminatort ismerem, állítólag jó ingyenes program, de nálam nagyon lassú volt tavalyelõtt. A Counterspy gyors, és állítólag jó is, 15 napig használható ingyenesen, magyar nyelvû pdf használati útmutató van hozzá. De ha van rá módod, akkor az említett programokkal 1 másik gépen is meglehet nézni, persze ilyenkor van fertõzésveszély. Ha a gépeden több rendszer van telepítve, az a legjobb. A csökkentett módban való indítás is jó lehet bár akkor is mûködnek programok a fertõzött rendszeren.
2008. február 20. 16:28
|
Robin사랑해 한국 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 1831 Csatolások: 978 Azonosító: 736 offline
|
Idézet(noska @ 2008. February 20. - 13:57)
A windows system32 könyvtárat megtaláltam, de el tudsz navigálni hogy pontosan hol kell keressem ezt a szemetet???? Kérlek!

Talan jobb katt, feladatkezelo. Ott a folyamatok fülön felsorol egy rakas programot, es abbol kene megkeresni, hogy melyik ez. Esetleg csinalj rola kepet, es akkor megprobaljuk kisakkozni.
2008. február 20. 16:57
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
A Spybot - Search & Destroy progit én is ajánlom, nekem is segített, de tironman tippjét is jó ha megpróbálod, az tán a legegyszerûbb. De egy alapos takarítás így is ajánlott utána a Spybottal, biztos, ami biztos. 
Régen én is bekaptam egy ilyet, azóta van fent mindig az Outpost tûzfal, azon nem jött át még semmi.
Meg azért nem árt megnézni, milyen honlapra mégy fel, ha nagyon "gyanús", akkor inkább hagyni kell a fenébe.
Régen én is bekaptam egy ilyet, azóta van fent mindig az Outpost tûzfal, azon nem jött át még semmi.
2008. február 20. 17:56
Üdvözlet. Számítógép szervízben dolgozom. Már 3 ilyennel fertõzött gépet hoztak be. Csökkentett módban kell letörölni elõször a könyvtárát. Pontosan nem emlékszem rá a Program files-ban volt. Miután letörölted telepíts egy kaspersky internet security-t és futtasd. Meg fogja találni és leírtja. Remélem menni fog és segítettem.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: