Új slágerrel örvendeztette meg rajongóit az énekes, amely szerelmeslevél feleségének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Justin Bieber új száma, a Yummy!
2020. január 03. 16:35
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Hiányoznak azok az évek, amikor a zenészek még fantasztikus dalszövegekkel rukkoltak elő.
2020. január 03. 21:22
|
Shineformyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 272597 offline
|
Egy percnél már teljesen untam. Pörgettem kicsit hátha. Nem jött össze.
Nagyon egyhangú és unalmas. Remélem nem ez az album vezető száma, mert akkor nagy bukás lesz. Többet vártam Justin-tól. Scooter hogyan bólintott rá erre? Nagy hype volt a beharangozásáról erre... Remélem Demi albumját jobb dalszöveg írókkal csinálják
Nagyon egyhangú és unalmas. Remélem nem ez az album vezető száma, mert akkor nagy bukás lesz. Többet vártam Justin-tól. Scooter hogyan bólintott rá erre? Nagy hype volt a beharangozásáról erre... Remélem Demi albumját jobb dalszöveg írókkal csinálják
2020. január 04. 14:22
|
|
latenightsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.28. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 272663 offline
|
Gondolom Hailey írta neki a dalszöveget avval a 6 működő agysejtjével
2020. január 06. 20:26
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Hát ez borzalom!Komolyan,kibólintott rá?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: