Új slágerrel örvendeztette meg rajongóit az énekes, amely szerelmeslevél feleségének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Justin Bieber új száma, a Yummy!
2020. január 03. 16:35
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Hiányoznak azok az évek, amikor a zenészek még fantasztikus dalszövegekkel rukkoltak elő.
2020. január 03. 21:22
|
Shineformyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 272597 offline
|
Egy percnél már teljesen untam. Pörgettem kicsit hátha. Nem jött össze.
Nagyon egyhangú és unalmas. Remélem nem ez az album vezető száma, mert akkor nagy bukás lesz. Többet vártam Justin-tól. Scooter hogyan bólintott rá erre? Nagy hype volt a beharangozásáról erre... Remélem Demi albumját jobb dalszöveg írókkal csinálják
Nagyon egyhangú és unalmas. Remélem nem ez az album vezető száma, mert akkor nagy bukás lesz. Többet vártam Justin-tól. Scooter hogyan bólintott rá erre? Nagy hype volt a beharangozásáról erre... Remélem Demi albumját jobb dalszöveg írókkal csinálják
2020. január 04. 14:22
|
|
latenightsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.28. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 272663 offline
|
Gondolom Hailey írta neki a dalszöveget avval a 6 működő agysejtjével
2020. január 06. 20:26
|
|
hooney2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 242653 offline
|
Hát ez borzalom!Komolyan,kibólintott rá?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: