Szoktál pokerezni? Ha igen, hol? Élõ poker, netes poker?
Én személyszerint a Chivas Tájfun Poker klubba járok.
Poker Texas Hold'Em
2008. március 07. 22:07
|
|
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline
|
naná
mi is szoktunk nagyban pókerezni... s ha az átlagot nézünk, én vagyok a legjobb játékos a haverjaim közül
Nem tom mér, egyszerûen van egy érzékem vagy nem tom...
pl, tavaly nyáron, edzõtáborban 18 -an indultunk pókerezni (2 csoport volt) az ebédlõben, azt én lettem a második... mert már feladtam a pókerezést, mert kb, éjjel 3 volt akkor... többiek már aludtak... szal beértem a második helyezettel
Siófokon az ivócimboráimmal is pókereztünk mindig, ott is jól toltam...
pl, tavaly nyáron, edzõtáborban 18 -an indultunk pókerezni (2 csoport volt) az ebédlõben, azt én lettem a második... mert már feladtam a pókerezést, mert kb, éjjel 3 volt akkor... többiek már aludtak... szal beértem a második helyezettel
2008. március 09. 10:41
|
|
McGeryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.11.24. Hozzászólás: 371 Csatolások: 239 Azonosító: 10472 offline
|
Idézet(Leo @ 2008. March 7. - 22:07)
naná
mi is szoktunk nagyban pókerezni... s ha az átlagot nézünk, én vagyok a legjobb játékos a haverjaim közül
Nem tom mér, egyszerûen van egy érzékem vagy nem tom...
mit szólnátok egy HQParadise Poker Weekendhez?
2008. március 10. 17:33
|
|
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline
|
Idézet(akos85 @ 2008. March 9. - 14:04)
Néha gépen, de mostmár inkább a haverokkal, vettünk póker készletet is 
Tegnap este is nyomtuk, nyertem
Tegnap este is nyomtuk, nyertem
ugyanilyen zseton készletem van nekem is
2010. március 07. 15:23
|
|
Dido_______ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.06.05. Hozzászólás: 10810 Csatolások: 76487 Azonosító: 6538 offline
|
Február 28.-án rendezték meg az elsõ Unibet - Korda - PókerBarát Csapat Kupát a Pólus Centerben lévõ Korda Poker Klubban.
Elindultunk mi is pár kollégával
...sajnos nem nyertünk semmit,de a hangulat jó volt, mindenképp egy élmény volt, tuti, hogy a következõn is ott leszünk áprilisban
a képekért köszönet a PokerBarat.hu-nak
Elindultunk mi is pár kollégával
a képekért köszönet a PokerBarat.hu-nak
2010. október 11. 11:53
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Egy ismerősöm hozzávetőlegesen két éve, közel 2 millió forintot nyert (és most jön a lényeg) netes pókeren. Én személy szerint nem sokat játszom, de mint laikus, azt hittem a netes póker kamu, nem fizetik ki a nyereményt, és a többi...
Mellesleg, az említett úrnak az volt az első gondolata, hogy idézem: Megduplázom.
DE végül sok ember tanácsára, nyitott egy saját üzletet
Mellesleg, az említett úrnak az volt az első gondolata, hogy idézem: Megduplázom.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: