Az emberi test a maga nemében lenyűgözően szép „alkotás”, a funkciónak és a formának a mozgásra tervezett, tökéletes elegye. Leginkább a sportolók, harcművészek és táncosok esetében figyelhetjük meg ezt a tökéletességet, hiszen a mozgás számukra életforma. Ettől függetlenül, mi „hétköznapi halandók” is elérhetjük azt a ruganyosságot, erőt, állóképességet, robbanékonyságot, dinamizmust, és természetesen azt az esztétikai értelemben vett harmóniát, ami maximálisan támogatja fizikai, pszichés és mentális jólétünket. Ennek legegyszerűbb formája – főként időhiány esetén – az otthoni edzés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Otthoni edzés, ha nincs idő edzőterembe járni
2019. november 04. 10:18
|
|
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 736 Csatolások: 16262 Azonosító: 261400 offline
|
Bevallom az eleje olvasmányos, a közepétől viszont egyáltalán nem és a végére teljesen érdektelen lett a cikk. A címből ítélve gondoltam okos praktikákról olvasok majd amivel valóban meglehet oldani az otthoni edzést. De tévedtem
Poén a cikk és örülök, hogy gondolva a szűkös pénztárcámra azért a végén egy mondatban a kedvező áruhitel lehetőségét is "felajánlotta", DE kéne mellé egy kedvező lakás hitel is, hogy azt a sok kondi gépet legyen hova rakni..
Viccet félre téve sajnos nekem ez a cikk - az elejét kivéve - semmi informatív tartalommal nem bírt.
Persze teli az internet otthoni edzéses praktikákkal szóval félre értés ne essék nem ettől vártam az égi megvilágosodást csak gondoltam bővítem az ismereteimet. De ez most elmarad.
Azért nem volt rossz cikk, akinek meg van rá lakása és pénztárcája az majd berendez magának egy otthoni konditermet.
Poén a cikk és örülök, hogy gondolva a szűkös pénztárcámra azért a végén egy mondatban a kedvező áruhitel lehetőségét is "felajánlotta", DE kéne mellé egy kedvező lakás hitel is, hogy azt a sok kondi gépet legyen hova rakni..
Viccet félre téve sajnos nekem ez a cikk - az elejét kivéve - semmi informatív tartalommal nem bírt.
Persze teli az internet otthoni edzéses praktikákkal szóval félre értés ne essék nem ettől vártam az égi megvilágosodást csak gondoltam bővítem az ismereteimet. De ez most elmarad.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: