Starity

Otthoni edzés, ha nincs idő edzőterembe járni

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. november 04. 09:23 #1
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Az emberi test a maga nemében lenyűgözően szép „alkotás”, a funkciónak és a formának a mozgásra tervezett, tökéletes elegye. Leginkább a sportolók, harcművészek és táncosok esetében figyelhetjük meg ezt a tökéletességet, hiszen a mozgás számukra életforma. Ettől függetlenül, mi „hétköznapi halandók” is elérhetjük azt a ruganyosságot, erőt, állóképességet, robbanékonyságot, dinamizmust, és természetesen azt az esztétikai értelemben vett harmóniát, ami maximálisan támogatja fizikai, pszichés és mentális jólétünket. Ennek legegyszerűbb formája – főként időhiány esetén – az otthoni edzés.

A teljes cikkhez kattints ide!
2019. november 04. 10:18 #2
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 736
Csatolások: 16262
Azonosító: 261400
Bevallom az eleje olvasmányos, a közepétől viszont egyáltalán nem és a végére teljesen érdektelen lett a cikk. A címből ítélve gondoltam okos praktikákról olvasok majd amivel valóban meglehet oldani az otthoni edzést. De tévedtem rohog.gif pardon.gif

Poén a cikk és örülök, hogy gondolva a szűkös pénztárcámra azért a végén egy mondatban a kedvező áruhitel lehetőségét is "felajánlotta", DE kéne mellé egy kedvező lakás hitel is, hogy azt a sok kondi gépet legyen hova rakni.. _nevet.gif
Viccet félre téve sajnos nekem ez a cikk - az elejét kivéve - semmi informatív tartalommal nem bírt.
Persze teli az internet otthoni edzéses praktikákkal szóval félre értés ne essék nem ettől vártam az égi megvilágosodást csak gondoltam bővítem az ismereteimet. De ez most elmarad. rolleyes.gif Azért nem volt rossz cikk, akinek meg van rá lakása és pénztárcája az majd berendez magának egy otthoni konditermet. beer.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!