Starity

Letartóztatták Jared Padaleckit

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. október 28. 06:23 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Meglepő hírrel került az újságok címlapjára a színész, aki általában kerüli a nyilvánosságot.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. október 28. 07:22 #2
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Istenem, Jared. sad.gif Mikor megláttam, teljesen ledöbbentem.. fogalmam sincs, mi történt, hogy ilyet csinált, de Jared-re ez egyáltalán nem jellemző. Az egyik legkedvesebb, legnagyszerűbb ember, akit "ismerek", biztos vagyok benne, hogy ok nélkül nem csinált volna ilyet. Jó, nyilván a pia is közrejátszott benne, de na, ő is ember, és ő sem tökéletes, és mindannyian követünk el hibákat. Amúgy meg nem tudjuk a full storyt, azt, hogy mi történt, szóval ne vonjuk le következtetéseket. Nekem ezzel nem változott semmit a szememben, és bármit tesz, nem fog változtatni rajta a véleményem róla. Továbbra is ugyanúgy szeretem és támogatom őt, mint azelőtt. ❤️
Egyébként én úgy olvastam/láttam, hogy már kiengedték őt. Szerencsére.
2019. október 28. 07:54 #3
Kenna
Kenna
visszatérő vendég

StátuszIn case you haven't noticed,I'm a weirdo.I don't fit in,And I don't want to...
Hozzászólás: 304
Azonosító: 270073
Az lemaradt a cikkből, hogy ahogy a rendőrök megérkeztek elővett egy köteg pénzt, mint aki le akarja őket fizetni. Vagyis a másik oldalon ezt is írták
Mondjuk jó lenne tudni, hogy pontosan mi történt. Van egy olyan érzésem, hogy nem tudjuk a teljes igazságot
2019. október 29. 00:16 #4
Zirailah
Zirailah
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 257599
Nyilván az, ha egy híres ember csinálja nem szól ekkorát. Ugyanakkor kell valamin csámcsognia az embereknek. Ha valaki híres az ezzel jár. Nyilván. De ha már celeb hírek akkor illene mindent leírni rendesen, mert biztosan nem az egész sztori van ide leírva. Találgatni és pletykálni mindenki tud, meg tévesen következtetéseket levonni is. Minden érme két oldallal rendelkezik, akárcsak mindennek meg van a maga ok-okozati része.
2019. október 29. 14:44 #5
gretaruszkovics
gretaruszkovics
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 273564
Azt kihagyták a cikkből , hogy elvileg a saját bárjába nem akarták beengedni a saját alkalmazottai, így ittasan szerintem sokunk bepöccenne ettől...
2019. november 07. 09:43 #6
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2233
Azonosító: 201674
A saját bárjába nem engedték be mit kell ezen fenn akadni hulla részeg volt és neki állt balhézni majd megütött egy embert plussz le akarta fizetni a rendőröket nem tudom sajnálni ,lehet rajongani valakiért (karakterért mert nem tudjuk milyen ember is valójában)de amikor ő szeget törvényt és bántalmazott valakit ne csináljunk már áldozatot belőle
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok