Meglepő hírrel került az újságok címlapjára a színész, aki általában kerüli a nyilvánosságot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Letartóztatták Jared Padaleckit
2019. október 28. 07:22
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Istenem, Jared.
Mikor megláttam, teljesen ledöbbentem.. fogalmam sincs, mi történt, hogy ilyet csinált, de Jared-re ez egyáltalán nem jellemző. Az egyik legkedvesebb, legnagyszerűbb ember, akit "ismerek", biztos vagyok benne, hogy ok nélkül nem csinált volna ilyet. Jó, nyilván a pia is közrejátszott benne, de na, ő is ember, és ő sem tökéletes, és mindannyian követünk el hibákat. Amúgy meg nem tudjuk a full storyt, azt, hogy mi történt, szóval ne vonjuk le következtetéseket. Nekem ezzel nem változott semmit a szememben, és bármit tesz, nem fog változtatni rajta a véleményem róla. Továbbra is ugyanúgy szeretem és támogatom őt, mint azelőtt. ❤️
Egyébként én úgy olvastam/láttam, hogy már kiengedték őt. Szerencsére.
Egyébként én úgy olvastam/láttam, hogy már kiengedték őt. Szerencsére.
2019. október 28. 07:54
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Az lemaradt a cikkből, hogy ahogy a rendőrök megérkeztek elővett egy köteg pénzt, mint aki le akarja őket fizetni. Vagyis a másik oldalon ezt is írták
Mondjuk jó lenne tudni, hogy pontosan mi történt. Van egy olyan érzésem, hogy nem tudjuk a teljes igazságot
Mondjuk jó lenne tudni, hogy pontosan mi történt. Van egy olyan érzésem, hogy nem tudjuk a teljes igazságot
2019. október 29. 00:16
|
|
Zirailahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 257599 offline
|
Nyilván az, ha egy híres ember csinálja nem szól ekkorát. Ugyanakkor kell valamin csámcsognia az embereknek. Ha valaki híres az ezzel jár. Nyilván. De ha már celeb hírek akkor illene mindent leírni rendesen, mert biztosan nem az egész sztori van ide leírva. Találgatni és pletykálni mindenki tud, meg tévesen következtetéseket levonni is. Minden érme két oldallal rendelkezik, akárcsak mindennek meg van a maga ok-okozati része.
2019. október 29. 14:44
|
gretaruszkovicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 273564 offline
|
Azt kihagyták a cikkből , hogy elvileg a saját bárjába nem akarták beengedni a saját alkalmazottai, így ittasan szerintem sokunk bepöccenne ettől...
2019. november 07. 09:43
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
A saját bárjába nem engedték be mit kell ezen fenn akadni hulla részeg volt és neki állt balhézni majd megütött egy embert plussz le akarta fizetni a rendőröket nem tudom sajnálni ,lehet rajongani valakiért (karakterért mert nem tudjuk milyen ember is valójában)de amikor ő szeget törvényt és bántalmazott valakit ne csináljunk már áldozatot belőle
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: