Egy ausztrál színésznővel látták kéz a kézben a 29 éves Hemsworth fiút.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Hemsworth is továbblépett: egy színésznővel vigasztalódik
2019. október 11. 22:48
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
Nagyon bájos lánynak tűnik, remélem Liam végre megtalálja benne a megérdemelt boldogságát
2019. október 13. 11:00
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
A képek alapján nekem olyan "egynyári" románcnak tűník. Egyből a Tom Hiddleston Taylor Swift kis kaland jutott eszembe. Sztem Liam sem gondolja komolyan, plusz a csajszi mégcsak 22. Milyen érdekes hogy Miley is egy ausztrál 22 évessel kavar!? Hát vannak még véletlenek....a neten csak "bosszúrománcnak" hívják. Leginkább a kiscsajt sajnálom mert láthatólag olyan szerelmes lett szegény mint a nagyágyú. Kíváncsi leszek Liam mikor fogadja vissza kedves exét, merthogy nem heverte még ki az is 100%.
2019. október 13. 11:51
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ezt már eljátszotta egyszer amikor szétmentek Miley rámászott mindenre ami mozgott Liam meg Eiza gonzales karjaiban vígasztalodot rövid ideig aztán simán vissza fogadta Miley-t
2019. október 13. 17:06
|
blackdahliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 259514 offline
|
szora16
Most hogy mondod tényleg hasonlít rá. Sőt mintha rokonok lennének.
Most hogy mondod tényleg hasonlít rá. Sőt mintha rokonok lennének.
2019. október 13. 23:18
|
Blahaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.17. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 271814 offline
|
Én rohadtul bírom Miley. Független.
Na de a cikk. Miért nevezzük vigasztalódásnak? Lehet már tovább lépett Liam. Ki tudja? És az emberek általában nem akkor jönnek össze, amikor szomorúak. Lol
Na de a cikk. Miért nevezzük vigasztalódásnak? Lehet már tovább lépett Liam. Ki tudja? És az emberek általában nem akkor jönnek össze, amikor szomorúak. Lol
2019. október 14. 10:37
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Nyilván nem lép túl egy szerelmes ember ilyen hamar, de attól még előfordul, hogy randizik, hátha az segít. (Bár szerintem ez inkább a tiniknél megszokott.
) Mindenesetre aranyosan néznek ki, és a lány is tisztának tűnik - mármint életvitelűnek/normálisnak. Szóval örülnék nekik, ha hosszútávú lenne.
Egyébként én is egyetértek szora16-tal. Még régebben láttam meg ezt a lányt instán és egyből mutattam is a barátnőmnek, hogy jé, ez a csaj tiszta Bella. (Csak visszafogottabb stílusban.
)
Egyébként én is egyetértek szora16-tal. Még régebben láttam meg ezt a lányt instán és egyből mutattam is a barátnőmnek, hogy jé, ez a csaj tiszta Bella. (Csak visszafogottabb stílusban.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: