Starity

Nekik szurkol az internet: alakul valami Selena Gomez és Niall Horan között?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. október 07. 20:14 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A rajongók már látják lelki szemeik előtt, hogy a két hírességből egy pár lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. október 07. 21:45 #2
Kenna
Kenna
visszatérő vendég

StátuszIn case you haven't noticed,I'm a weirdo.I don't fit in,And I don't want to...
Hozzászólás: 304
Azonosító: 270073
Uramisten egy közös képen Niall fogja a vállát. Akkor én is együtt vagyok az Il Volo-s Ingazio-val, mert van képem vele ahol fogja a derekam (!!) látszik, hogy nincs túl sok élete az embereknek ha már ilyenekből pletykákat generálnak
2019. október 08. 08:53 #3
kami98
kami98

Státusz"Life itself is worth living for." - JA
Hozzászólás: 1305
Azonosító: 137470
Istenem, hogy egyes emberek mar minden kis aprosagbol pletykat generalnak.. ha egy kepen egyutt szerepelnek, ahol atolelik egymast, akkor maris egyutt vannak?! Nekem is van olyan kepem az egyik fiubaratommal, aki atoleli a derekam, megsem vagyunk egyutt... Komolyan, miert kell mindenbol egybol ezt feltetelezni? Niall es Selena jo baratok, es ha lenne koztuk valami, ugyis elmondanak - vagy nem, amilyen emberek vannak mostansag.
Nemhogy orulnenek basszus, hogy Selena vegre jol erzi magat es jol van, de meg kombinalnak is..
2019. október 08. 15:04 #4
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 984
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Sok sikert, ha tényleg összejöttek! Csak ezzel megint az a gond, hogy a srác csajrajongói (tiszetelet a kivételnek) majd azért fogják ócsárolni Selena Gomezt, mert vele kezdett randizni (persze, ha tényleg igaz), merthát ugyebár vannak olyan rajongók, akik féltékenyek, ha a kedvencüket valaki megkaparintja.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok