http://www.youtube.com/watch?v=FChSyCCaoIw
ByTheWay - Sose múló nyár official
Milyen Zenét Hallgattok?
2014. július 18. 09:04
Én műfajtól függetlenül mindent meghallgatok. Pop, pop-rock, rock, indie, altertatív, house, dance, blues, és még biztos van csomó. Egyedül a dubstep az, amit ki nem állhatok. Meg persze a magyar zenék 90%-a.
2014. augusztus 07. 16:51
|
|
NessaMahoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 230608 offline
|
Sokféle zenét szoktam hallgatni.. bár jobban szeretem a pop-ot!
2014. augusztus 07. 17:02
pop, rap, a visszafogottabb rock és ezektől az előadóktól szoktam hallgatni: Justin Bieber, Jaden Smith, Demi Lovato, One Direction,
2014. augusztus 07. 17:07
mindent meghallgatok, ami jó, csak a hip-hop az amitől a falnak megyek.
2014. augusztus 07. 21:24
|
|
NessaMahoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 230608 offline
|
Pop-ot!!
) na és az "enyhe" rockot
2014. augusztus 08. 13:57
|
|
darwingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 229949 offline
|
Indie rock, pop... vagyis az, amit Lana Del Rey csinál
De szeretem a klasszikusokat (Beethoven 4ever) is, meg rádiót is hallgatok, amiben mindenféle mai zene megy. A rapet meg az elektronikust nem szeretem, de azzal egyetértek, hogy vannak jó ilyen stílusú zenék is. De számomra nem sok.
1 felhasználónak tetszik:
sziv55
2014. augusztus 12. 18:36
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Akármennyire is szélsőségesnek tűnök, valójában mindent meghallgatok. Még magyar rap-et és a mulatóst is, bár ezeket nem szeretem.Na,szóval:
metal. ezen belül is főleg folk, viking, black metalt, de nem vetem meg se a death, se a doom metalt... bár a nu metal annyira nem kenyerem, de alapvetően mindegyik alfaját szeretem.
pop. Az igényes(!!) pop-ot, főleg a dance, glam, k-, j-, i-pop-ot preferálom.
rock. Igazából bármelyik fajtáját szeretem,főleg a j-rockot, bár a pop-rock kifejezés szúrja a szemem/fülem, mert akkor az már rég rossz...
dupstep: Semmi bajom, nincs vele, de inkább maradok a violin dupstep oldalán..
electro: Ha nem igénytelen, akkor valójában bármi jöhet belőle
rap:Nem vetem meg, csak ne magyar legyen
Ó, és még a visual kei, oshare kei és a country... hm... nagyon, nagyon szeretem
A többi műfajjal is el-elvagyok, nincs kifejezetten kedvencem, ami megtetszik, az jöhet
metal. ezen belül is főleg folk, viking, black metalt, de nem vetem meg se a death, se a doom metalt... bár a nu metal annyira nem kenyerem, de alapvetően mindegyik alfaját szeretem.
pop. Az igényes(!!) pop-ot, főleg a dance, glam, k-, j-, i-pop-ot preferálom.
rock. Igazából bármelyik fajtáját szeretem,főleg a j-rockot, bár a pop-rock kifejezés szúrja a szemem/fülem, mert akkor az már rég rossz...
dupstep: Semmi bajom, nincs vele, de inkább maradok a violin dupstep oldalán..
electro: Ha nem igénytelen, akkor valójában bármi jöhet belőle
rap:Nem vetem meg, csak ne magyar legyen
Ó, és még a visual kei, oshare kei és a country... hm... nagyon, nagyon szeretem
A többi műfajjal is el-elvagyok, nincs kifejezetten kedvencem, ami megtetszik, az jöhet
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 17. 19:31
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Carly Rae Jepsen - Talk to Me
2014. augusztus 19. 12:03
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Mindegy, de leginkább az indie, a pop, néha a metál, csak mulatóst ne!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.