A Linkin Park néhai énekesének özvegye a közösségi oldalain osztotta meg a hírt, hogy eljegyezték.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chester Bennington özvegyére újra rátalált a boldogság
2019. szeptember 09. 19:53
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
WesleyReece
2019. szeptember 10. 10:52
|
|
ianginger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.29. Hozzászólás: 1158 Csatolások: 1350 Azonosító: 271029 offline
|
Ez kissé nekem olyan keserédes igazi rajongókét egyrészt megértem, mert nem élhet egyedül halála napjáig. Másrészről szerintem egy eljegyzés igencsak korai, ha azt jelentené be hogy ki lett az új kedvese az szerintem jobban hangzana. Nem tudom mióta ismerkednek nincs is semmi közöm hozzá de szerintem ez korai, mindenki maga tudja persze. Sok boldogságot kívánok Nekik! Chester is biztosan ezt szeretné, mint ahogy sokan is írták.
2019. szeptember 10. 23:59
|
|
Brandy♥Pizza♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 5273 Csatolások: 379 Azonosító: 148501 offline
|
Igen Chetster sajnos meghalt nem is kívánja az ember hogy egyedül maradjon örökre de igen szerintem is ez az eljegyzés kicsit gyors volt.De neki kell tudnia!!
2019. szeptember 13. 10:10
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Azért ez durva. Két éve, hogy kifejezetten borzalmas módon elvesztette a szerelmét, társát, gyerekei apját, akivel 12 évig házasok voltak. Ennyi idő alatt fel sem ocsúdnék rendesen a gyászból, nemhogy sitty-sutty el is jegyezzenek.... döbbenet
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.