Az énekesnőt lencsevégre kapták, ahogy Kaitlynn Carterrel csókolózott, most megszólalt a másik leendő exférj is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durvul a dolog: elkezdődött az online sárdobálás Miley Cyrus válásánál
2019. augusztus 12. 16:39
|
Shineformyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 272597 offline
|
Vicces, hogy még Miley húzza fel magát
Éretlen csitri marad mindig úgy látszik. Bár mint szokás mondani ... Az alma nem esett messze a fájától
Éretlen csitri marad mindig úgy látszik. Bár mint szokás mondani ... Az alma nem esett messze a fájától
2019. augusztus 19. 17:49
|
|
Picy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.13. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 0 Azonosító: 261338 offline
|
én mindig liam pártját fogtam .. miley nem volt túl érett ehhez a házassághoz, még 27 évesen sem. sajnálom liamot. (egyébként nem szeretk ítélkezni, de tuti miley miatt ment tönkre a házasság. csak figyeljetek meg egy vörösszőnyeges videót, miley mellett liam feszeng, miley meg magának akarja a középpontot.. liam sokkal jobbat érdemel. szerintem sosem illettek össze!)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: