Többször rebesgették már Meghan Markle-ről, hogy sajátosan értelmezi a királyi család szabályait, most az ültetéssel gyűlt meg a baja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meghan Markle nem tartja be a királyi család szabályait
2019. augusztus 12. 17:35
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Ha már igent mondót Herrynek akkor már tudni a kelet volna hogy gyökeresen meg fog változni az élete és a szokásai is meg fogak változni. Egy szóval be kelet volna illeszkedni a királyi családba. És most nem lenne negatív pletyka róla. Vagy legalább is kevesebb mint most.
2019. augusztus 13. 10:29
|
|
vikcsaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 133201 offline
|
"irritálóan pofátlan a viselkedése" ooo egek emberek azt ugye értitek,hogy ezeknek a megjelent cikkeknek az igazságtartalma igencsak megkérdőjelezhető?! KEEP CALM PLS
2019. augusztus 13. 14:47
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
hihetetlenül ellenszenves ez a nő...
2019. augusztus 13. 18:51
|
|
strangergirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 272664 offline
|
Ő volt a példaképem egy darabig, hiszen a semmiből emelte fel magát, de utánaolvastam egy két dolognak. vikcsaa neked is ezt kéne tenned. Mert az, hogy látsz róla egy-két negatív cikket az oké. De hogy, már egy egész oldalnyit.
2019. augusztus 14. 20:01
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Őszintén szólva kicsit nekem is kezd unszimpatikussá válni Meghan. Tény és való, hogy van pár -számomra- értetlen és fura szabály, de ha már befogadták, szerintem az lenne a legkevesebb, hogy beilleszkedik és próbálja felvenni a szokásokat.
2019. augusztus 19. 16:34
|
|
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline
|
Nem tudom elképzelni, hogy az összes cikk, ami már megjelent róla, az igaz lenne. A királynő olyan szinten tudta eddig is osztani mindig a parancsokat, hogy lehet, hogy nem rakta még helyre "az amcsi csajt", ha ennyire borzasztó a viselkedése?
Egyébként azt gondolom, hogy Meghan tisztában volt azzal, hogy mire vállalkozik, szóval ezek a szabályszegések - amennyiben tényleg így történnek- szégyen, hogy megtörténhetnek. És nem a nő a hibás, hanem azok, akik hagyják, hogy megcsinálja. Ha más nem, hát Harry felvilágosíthatná, hogy mi hogyan megy, és inkább abban kéne segítenie, hogy beilleszkedjen, nem pedig abban, hogy folyamatosan tőle legyen hangos a sajtó. (De tényleg, minden hétre jut egy "Meghan Markle ezt a szabályt szegte meg blablabla")
Én kicsit úgy érzem, hogy ezekkel a "tényekkel" a különbséget próbálják meg hangsúlyozni közte, és Kate között, ami meg nevetséges, mert KATE, KATE. Meghan meg tök más. (nem csak személyiségében, hanem a "fontosságában", a szerepében, de nem is ő ment hozzá a trónörököshöz, szóval nyilván kicsit máshogy kéne kezelni az egészet. )
Én már nagyon örülnék neki amúgy, ha eljutnánk arra a szintre, mint az egész Diana - Camilla mizériával, hogy nem szeretjük őt, sose lesz olyan mint Diana/Kate, de elfogadjuk, hogy Harry boldog vele (mert hát 1, mi közünk nekünk ehhez? 2, úgyse fognak elválni csak mert nekünk nem tetszik, 3, még egy jó darabig tutira nézegetnünk kell őt ezeken a "fantasztikus királyi eseményeken". ) Szóval get over it.
Egyébként azt gondolom, hogy Meghan tisztában volt azzal, hogy mire vállalkozik, szóval ezek a szabályszegések - amennyiben tényleg így történnek- szégyen, hogy megtörténhetnek. És nem a nő a hibás, hanem azok, akik hagyják, hogy megcsinálja. Ha más nem, hát Harry felvilágosíthatná, hogy mi hogyan megy, és inkább abban kéne segítenie, hogy beilleszkedjen, nem pedig abban, hogy folyamatosan tőle legyen hangos a sajtó. (De tényleg, minden hétre jut egy "Meghan Markle ezt a szabályt szegte meg blablabla")
Én kicsit úgy érzem, hogy ezekkel a "tényekkel" a különbséget próbálják meg hangsúlyozni közte, és Kate között, ami meg nevetséges, mert KATE, KATE. Meghan meg tök más. (nem csak személyiségében, hanem a "fontosságában", a szerepében, de nem is ő ment hozzá a trónörököshöz, szóval nyilván kicsit máshogy kéne kezelni az egészet. )
Én már nagyon örülnék neki amúgy, ha eljutnánk arra a szintre, mint az egész Diana - Camilla mizériával, hogy nem szeretjük őt, sose lesz olyan mint Diana/Kate, de elfogadjuk, hogy Harry boldog vele (mert hát 1, mi közünk nekünk ehhez? 2, úgyse fognak elválni csak mert nekünk nem tetszik, 3, még egy jó darabig tutira nézegetnünk kell őt ezeken a "fantasztikus királyi eseményeken". ) Szóval get over it.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: