Közel egy hónappal ezelőtt hunyt el a Disney 20 éves sztárja, Cameron Boyce. Cameront legtöbben a Disney csatorna sorozataiból és filmjeiből ismerte mindenki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megható videót készített a Disney Cameron Boyce emlékére
2019. augusztus 05. 14:03
|
|
bletaismybaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 272646 offline
|
Még egy hónap után se tudom felfogni, hogy meghalt ilyen fiatalon.
Nyugodjon Békében.
2019. augusztus 05. 18:45
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Megkönnyeztem. Még mindig annyira felfoghatatlan. Nyugodjék békében.
2019. augusztus 05. 23:41
|
|
xlMidnightlxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.08.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 272734 offline
|
Ó édes istenem! A mai napig nem fogom fel, hogy többé már nincs köztünk. Annyira fiatal volt, tehetséges, szeretni való... Mindig a legjobbak mennek el olyan hamar. Nyugodjék békében. Isten veled drága.
♥
2019. november 03. 14:58
|
KovácsHajnal15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.10.26. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 273543 offline
|
Annyira hiányzik nekem! Eltelt hány hónap is? 4. De még most sem tudom felfogni, hogy meghalt. Majdnem minden nap nézek róla videókat és mindig elsírom magam. Igaz, hogy nem ismertem személyesen, de mindig úgy szerettem, mintha a bátyám lenne. Nyugodj békében, bratyó!
2020. március 30. 06:34
Ő már a menyben van és boldog. Szerintem az élő emberek közt senki nem nevezheti magát boldognak. Maximum 1 kisbaba boldog vagy 1 értelmi fogyatékos.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: