Tavaly májusban jelent meg a 13 okom volt sorozatnak a második évada, és annak ellenére, hogy sokan kiakadtak a sorozatbeli történteken, mégis berendelték az újabb évadot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent a 13 okom volt 3. évadának első előzetese
2019. augusztus 02. 20:34
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
tyűha, hát én feleslegesnek tartottam a 2. évadot is, nemhogy a 3.-at, az előző nem is jött be, viszooont oh god előzetes alapján ez nagyon ütős lesz!!
fura lesz Kat nélkül, mert baromi tehetséges és vitte a hátán az egész sorit, de nekem nagyon tetszik ez a gyilkosságos nyomozós rejtélyes szál, végre nem Hannah körül forog majd minden.
btw ha már az öngyi jelenetet kivágták, akkor már a 2.évadból a felmosó feldugós jelenetet is kivághatnák, mert tbh az nálam jobban kiverte a biztosítékot:))))
fura lesz Kat nélkül, mert baromi tehetséges és vitte a hátán az egész sorit, de nekem nagyon tetszik ez a gyilkosságos nyomozós rejtélyes szál, végre nem Hannah körül forog majd minden.
btw ha már az öngyi jelenetet kivágták, akkor már a 2.évadból a felmosó feldugós jelenetet is kivághatnák, mert tbh az nálam jobban kiverte a biztosítékot:))))
2019. augusztus 03. 00:33
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
ez most miért kellett?
2019. augusztus 04. 23:17
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Szerintem az első évadban pont az a jelenet, ami kulcsfontosságú. Imádom a horrorfilmeket, főleg, ha véres, nálam mégis ezek a kockák nagyon beütöttek. Annyira élethű volt. Talán durva igen, de az élet sem cenzúráz.
2019. augusztus 05. 19:01
|
|
fuckingprincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.22. Hozzászólás: 487 Csatolások: 13 Azonosító: 263883 offline
|
Pedig az egy igen kulcsfontosságú jelenet.
Szerintem felesleges a 3.évad, oké hogy jó az előzetes, de könyörgöm. Már az 1.évad után abba kellett volna hagyni az egészet.
Szerintem felesleges a 3.évad, oké hogy jó az előzetes, de könyörgöm. Már az 1.évad után abba kellett volna hagyni az egészet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: