A szőke rapper nagy visszatérő albuma nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Iggy Azalea visszatérése nem úgy sikerült, ahogy akarta
2019. augusztus 01. 13:45
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Egyszeruwn nem ertem hogy Iggynek miert nem megy ennyire a biznisz. Mondjuk nem a legjobb a marketingje az biztos, de basszus mennyivel kevesebb mint mondjuk Cardi vagy Nicki? Plusz egy nagyon foldonjaro, cseppet sem arrogans szemely, kellemes szemelyiseggel. Oriasi rejtely. Nagyon sok jo szama van, en nekem alapvetoen nem kenyerem a rap de Iggynek jo oar szamat szivesen hallgatom. Ennek ellenere nem nagyon sikerul neki befutnia :/ Sajnalom.
2019. augusztus 01. 16:02
Én régen imádtam Iggyt, de most nem is tudtam róla, hogy visszatér egy albummal
2019. augusztus 01. 17:32
|
|
strangergirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 272664 offline
|
Én annyira bírom Iggy-t. És én is szégyellem, hogy nem tudtam az albumról. Bár én se hallgatok nagyon rappet. Viszont azt tudom, hogy kevés a női rapper, és ezen változtatni kéne, nem csak az aranyfogú nőcsábász pasasok kellenek ebbe az iparba.
2019. augusztus 01. 19:36
Már vártam a következő negatív témájú cikket Iggyről. Ez a nő lassan egy éve független előadó, azaz csak magára számíthat. Ennek ellenéré több tízmilliós megtekintéseket produkáltak a klipjei és elképesztő koncerteket adott, ahol mondanom sem kell, hogy a stúdiófelvételt megszégyenítően adta elő dalait. Természetesen én is reméltem, hogy jobban fog szerepelni a listákon, viszont hihetetlenül büszke vagyok rá így is! Független előadóként egy hihetetlenül egyedi és elképesztő albummal, amelyen egyáltalán nem tucat dalok találhatóak felkerült a top 50-be, sőt más listákon sem maradt alul. És elismerem, ezek a dalok nem mindenkinek szólnak, nem szeretheti mindenki a kemény és minőségi rap zenét, ezzel nincs is baj, sőt! Iggy csak nagyobbat nőtt a szememben, hogy nem követi a divatot és egy olyan albumot adott ki, amelyben megmutatja, hogy milyen az ő zenéje és stílusa; nem vegyül el a rádióelőadók és tucatrapperek között!
Az előttem hozzászólóknak pedig csak azt üzenném, hogy a Sally Walker már március 15-én megjelent és jóval azelőtt be volt jelentve, hogy idén Iggy új albummal fog jelentkezni, szóval csak követni kellene őt. Továbbá azt is megcáfolnám, hogy kevés a női rapper. Sőt inkább azt mondanám, hogy lassan ugyanannyira felkapott lesz a női rap, mint férfi. Számtalan feltörekvő és híres női rapper van napjainkban, ami természetesen konkurenciát jelent, úgy Iggynek, mint bárki másnak. Ahhoz képest, hogy az utóbbi években Iggs nem volt nagyon aktív, még mindig a harmadik legnagyobb női rapper, ha a számokat és a listákat nézzük, ami szerintem magáért beszél.
Az előttem hozzászólóknak pedig csak azt üzenném, hogy a Sally Walker már március 15-én megjelent és jóval azelőtt be volt jelentve, hogy idén Iggy új albummal fog jelentkezni, szóval csak követni kellene őt. Továbbá azt is megcáfolnám, hogy kevés a női rapper. Sőt inkább azt mondanám, hogy lassan ugyanannyira felkapott lesz a női rap, mint férfi. Számtalan feltörekvő és híres női rapper van napjainkban, ami természetesen konkurenciát jelent, úgy Iggynek, mint bárki másnak. Ahhoz képest, hogy az utóbbi években Iggs nem volt nagyon aktív, még mindig a harmadik legnagyobb női rapper, ha a számokat és a listákat nézzük, ami szerintem magáért beszél.
2019. augusztus 01. 21:46
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Akárhány kiadónál volt leszerződve, mindig tologatták az albuma megjelenését. Arról nem is beszélve, hogy rapper előadó létére pop zenéket akartak vele csinálni. Amivel nincs is baj, ugyanis egy-két dal még oké, de hogy egy rapper albumának nagy része pop dalokból álljon az azért véleményem szerint elég durva. Élete egyik legjobb döntése volt, hogy felbontotta a szerződését a legutóbbi kiadójánál és független előadóvá vált. Annyira sokkal jobbak azóta a dalai, na meg a videoklipjei. Meglátszik, hogy sokat dolgozott ezen az albumon, így persze, hogy rosszul esik neki, hogy nem kapja meg a megfelelő elismerést… A két album közötti időszak alatt a hamis rajongói elfordultak mellőle, amit szánalmasnak tartok. Ha egy előadó zenéit igazán szereted, akkor továbbra is követed történjék bármi, de lehet ez csak én vagyok. Tényleg egy tehetséges és kreatív előadóról beszélünk, aki nagyon megérdemelné a megfelelő elismerést. Nagyon szeretem azt benne, hogy akármi történjék soha sem adná fel, mindig inkább küzd tovább, ezáltal nagyon inspiráló számomra!!
2019. augusztus 03. 18:35
|
Shineformyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.23. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 272597 offline
|
Azért teljesített a vártnál rosszabbul, mert hihetetlen rossz marketing csapat áll mögötte. Viszont az is lehet, hogy a marketing részét is ő irányítja a cégében, de akkor nagyon rosszul csinálja. 13+millió követője van az instagramon és valójában a promotálás nagyrészt ott történik. Valjuk be világsztárok között az a 13 millió követő nagyon elvész. Ha még 113+millió követője lenne akkor megérteném, hogy a promotalas nagy resze isntagrammon történik. Viszont nem ez a helyzet.
Sok tehetséges énekes azért marad B kategóriás, mert nincs mögött pl egy olyan csapat mint Ariana mögött.
Bárki meghallja azt, hogy Ariana Grande, akkor tudni fogja, hogy kiről van szó. Igen nagyon tehetséges de ezt a hatalmas hírnevet mind Scooter Braun marketing csapatjának köszönheti. Azaz ember valami baromi jó menedzser hisz csak meg kell nézni milyen sztárokat futtatott fel. Akkora követő számmal elég Grandenak csak egy sztorit kitenni, hogy akkora nézettséget hozzon mint Iggy hónapokon át tartó instagram marketingje
Na de visszatérve, egy jó marketing tervel amit időben elkezd, nem csak az isntagrammon...az meghozná neki azt a sikert amire vágy.
Viszont GRATULÁLOK neki, azért top 50 is egy szép eredmény hisz rengeteg embert kellett ezért is felülmúlnia
Sok tehetséges énekes azért marad B kategóriás, mert nincs mögött pl egy olyan csapat mint Ariana mögött.
Bárki meghallja azt, hogy Ariana Grande, akkor tudni fogja, hogy kiről van szó. Igen nagyon tehetséges de ezt a hatalmas hírnevet mind Scooter Braun marketing csapatjának köszönheti. Azaz ember valami baromi jó menedzser hisz csak meg kell nézni milyen sztárokat futtatott fel. Akkora követő számmal elég Grandenak csak egy sztorit kitenni, hogy akkora nézettséget hozzon mint Iggy hónapokon át tartó instagram marketingje
Na de visszatérve, egy jó marketing tervel amit időben elkezd, nem csak az isntagrammon...az meghozná neki azt a sikert amire vágy.
Viszont GRATULÁLOK neki, azért top 50 is egy szép eredmény hisz rengeteg embert kellett ezért is felülmúlnia
1 felhasználónak tetszik:
Alenna
2019. augusztus 07. 23:37
|
|
bletaismybaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 272646 offline
|
Szerintem Iggy igazán jó rapper. Megérdemli a helyezést ♥
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.