Ismét új külsővel jelent meg az énekesnő, most hajszínét változtatta meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halsey szivárványhajat villantott
2019. augusztus 01. 09:25
|
|
latenightsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.28. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 272663 offline
|
Imádom Halsey-t,példaképem,és természetesen ez a hajszín is jól áll neki,mint az előzőek
2019. augusztus 01. 10:55
#noshade but, a cikk azt írja, hogy egyáltalán nem él drogokkal, Halsey viszont azt mondta, hogy "nem engedhetem meg magamnak, hogy ki legyek ütve minding". Lehet én értem rosszul, viszont abból, amit Halsey mondott nem az jön le, hogy egyáltalán nem drogozik. Bár lehet a fordításban van a hiba. ^^
2019. augusztus 01. 17:16
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (ArteeBlanc @ 2019.08.01. 10:55)
#noshade but, a cikk azt írja, hogy egyáltalán nem él drogokkal, Halsey viszont azt mondta, hogy "nem engedhetem meg magamnak, hogy ki legyek ütve minding". Lehet én értem rosszul, viszont abból, amit Halsey mondott nem az jön le, hogy egyáltalán nem drogozik. Bár lehet a fordításban van a hiba. ^^
Eredetileg egy hosszabb interjú része volt ez a megszólalás, amiben előbb elmondta, hogy az elmúlt években többször is volt rehabon a drogok és az alkohol miatt, aztán jött az itt is idézett rész, mondván ezért döntött úgy, hogy összeszedi magát
Amúgy nagyon aranyos ez a frufru
2019. augusztus 01. 19:56
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Nagyon jól áll neki
2019. augusztus 02. 21:06
Csodálatosan áll neki ez a haj
jó végre azt látni, hogy Ashley úgymond visszatért a régi önmagához, és felhagyott azokkal a szokásokkal és nem-szokásokkal, amelyeket az ex-barátja idején folytatott. Sokkal boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak látszik.
2019. augusztus 05. 19:22
|
|
TheBestKitsunevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.21. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 259123 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2019.08.01. 17:16)
Eredetileg egy hosszabb interjú része volt ez a megszólalás, amiben előbb elmondta, hogy az elmúlt években többször is volt rehabon a drogok és az alkohol miatt, aztán jött az itt is idézett rész, mondván ezért döntött úgy, hogy összeszedi magát
nem drogok/alkohol miatt volt rehabon, hanem a mentális állapota miatt.
2019. augusztus 06. 18:20
|
|
xlMidnightlxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.08.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 272734 offline
|
Jól áll neki ♥♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: