A középső Jonas fivér és felesége két kutya gazdája volt, ám egy hirtelen baleset miatt Waldo elpusztult.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szomorú hír! Joe Jonas és Sophie Turner kutyusa baleset miatt pusztult el
2019. július 27. 18:37
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
Én is sajnálom, ne értse senki félre, de ha az ember túl elfoglalt, akkor miért fogad örörkbe kutyát? "Gondozója"? A kutya egy hűséges társ, barát, ha másra kell rábízni, akkor egyszerűen be kell látni, hogy nincs rá kapacitás/időkeret.
2019. július 27. 22:39
|
|
bletaismybaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 1 Azonosító: 272646 offline
|
Nagyon sajnálom a kutyit:cc
2019. július 28. 04:18
|
|
milkabociúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.17. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 271812 offline
|
Szegény kutyus
(Viszont így a kutya nem Sophiekat tartotta a gazdinak, hanem a gondozót. Nem tudom, hogy miért vesz valaki kutyát ha 1x nincs rá ideje). Nem egy dísz, hanem egy kis élőlény.
(Viszont így a kutya nem Sophiekat tartotta a gazdinak, hanem a gondozót. Nem tudom, hogy miért vesz valaki kutyát ha 1x nincs rá ideje). Nem egy dísz, hanem egy kis élőlény.
2019. július 28. 09:40
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
@milkaboci tudsz olvasni? A gondozójától rohant el.
2019. július 28. 10:52
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
@Justlifeisbeautiful: és te tudsz szöveget értelmezni? Sehol nem írta, hogy nem a gondozójától rohant el, csak ettől függetlenül megjegyezte, hogy így a kutyák valószínűleg jobban kötődtek a gondozójukhoz, mint a gazdáikhoz.
R.I.P. Waldo.
R.I.P. Waldo.
2019. július 28. 13:09
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
A kommentelők gondolom a nap 24 óráját otthon töltik a háziállataikkal. Két híres, dolgozó emberről beszélünk. Joe albumot népszerűsít, készül a turnéjára, Sophie pedig valószínűleg forgatásokra jár. Inkább hagyják a kutyát otthon egyedül, ahogy azt rengeteg átlagos, dolgozó ember teszi? Ne tartson az kutyát, aki napi 10 percnél többet nem dolgozik? Rengeteg emberhez kötődik úgy a kutyája vagy macskája, hogy napi akár 10 órát is távol van a munkahelye miatt.
Sajnálom őket és a kutyust is, nem lennék a gondozó helyében. Nem volt nagy testű kutya, talán jobban kellett volna figyelni rá, ha már fizették ezért a munkáért.
Sajnálom őket és a kutyust is, nem lennék a gondozó helyében. Nem volt nagy testű kutya, talán jobban kellett volna figyelni rá, ha már fizették ezért a munkáért.
2019. július 28. 23:19
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
@lollypoop
és azért szeretné jobban mert tőle elszalad? Vagy ők azért rosszak mert épp nászuton vannak? Oda ki visz kutyát magával? Heló!
és azért szeretné jobban mert tőle elszalad? Vagy ők azért rosszak mert épp nászuton vannak? Oda ki visz kutyát magával? Heló!
2019. július 29. 15:47
|
|
Adamzget2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 271471 offline
|
Ha tudták, hogy nászútra mennek, az egyik turnézik, a másik forgat, akkor minek fogadtak örökbe még egy kutyát? Persze sokan 10-12 órás munka mellett is tartanak kutyát, mert semmi bajuk nem lesz 10 órányi egyedülléttől. De abból kiindulva, hogy egy külön gondozója volt a kutyának, nem hiszem, hogy csak a nászút idejére vették fel a gondozót. A legtöbb ember, beleértve nem egy sztárt is. Rokonokhoz szokta vinni a háziállatait, maximum kutyapanzióba, ha épp egy hosszabb útra készül. Az meg sokat elmond róluk, hogy a másik kutyájukat is ajándékba adták egymásnak. Mondjuk ez az egész eset egy nagy kamunak tűnik, mennyi lehet az a kistestű kutya? 12-14 kiló? ne mondja nekem senki, hogy egy ekkora kutya csak úgy kirántja az ember kezéből a pórázt. Az én 36 kilós kutyám nem tud elrántani, pedig nem egy nyugodt típus, én pedig közel sem vagyok erős alkat.
2019. július 29. 18:52
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Ambrus Zoltán haláláról nem láttem cikket, de egy kutya balesete tényleg sokkal megrendítőbb!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: