Meghatódva beszéltek a Comic-Conon a sorozat főszereplői, az utolsó, 15. évadot vezették fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Könnyezve promótálták az utolsó évadot az Odaát sztárjai
2019. július 23. 01:27
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Én is sírnék legszívesebben. A kedvenc sorozatom. Tudom, hogy nem reális, de reméltem, hogy sosem lesz vége. Hatalmas űrt fog hagyni maga után. Csak abban reménykedek, hogy nagyon jó lezárást kap. Bár eddig sem kellett csalódnom soha.
2019. július 23. 12:42
|
|
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline
|
"Apa pár napja nem jött haza"- a mondat amivel az egész elkezdődött. :')
El se hiszem, hogy véget ér... A világ legjobb sorozata, nincs egy olyan rész sem, ami ne lenne tele izgalommal. Annyi minden történt a sorozatban, hogy azt egy nap alatt el se lehetne mesélni. Remek írók, színészek és stábtagok dolgoztak rajta. 2008 óta nézem, úgy tekintek erre a sorozatra, mint Dean az Impalára… szinte családtag. Remélem méltó lezárást kap majd. Már most sajog a szívem, ha az utolsó epizód utolsó másodperceire gondolok.
El se hiszem, hogy véget ér... A világ legjobb sorozata, nincs egy olyan rész sem, ami ne lenne tele izgalommal. Annyi minden történt a sorozatban, hogy azt egy nap alatt el se lehetne mesélni. Remek írók, színészek és stábtagok dolgoztak rajta. 2008 óta nézem, úgy tekintek erre a sorozatra, mint Dean az Impalára… szinte családtag. Remélem méltó lezárást kap majd. Már most sajog a szívem, ha az utolsó epizód utolsó másodperceire gondolok.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2019. július 25. 19:59
|
|
Vivien Geleiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.11.18. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 271154 offline
|
A szívem szakad meg, mert a kedvenc sorozatom ever!
Persze megértem, hogy véget ér, de nagyon fog hiányozni maga a sorozat is, és az összes szinész
2019. július 28. 08:30
|
|
Hina707visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.21. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 270160 offline
|
Ennek a befejezésnek is el kellett jönnie előbb vagy utóbb, de mégis szomorúvá tesz. Nincs mégegy sorozat ami annyira magával ragadott volna mint az Odaát. Remélem egy, a sorozathoz méltó lezárást fog kapni.
2019. július 28. 09:07
|
|
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1673 Csatolások: 10489 Azonosító: 261034 offline
|
Tudtam, hogy egyszer eljön majd ez az idő is, de valahogy képtelen vagyok elhinni. Annyira hozzám nőtt a sorozat, egy pillanat alatt beszippantott, nagyon fog hiányozni. Köszönet az alkotóknak minden egyes percért, és örülök, hogy egy ilyen hatalmas család tagja lehetek. A Supernatural által nem csak remek színészeket, de csodálatos embereket is megismerhettem.
Az utolsó évaddal kapcsolatban egy kicsit vegyesek az érzéseim. Egyrészt várom és reménykedem, hogy méltó befejezést kap, másrészt fogalmam sincs, hogy mi lesz utána. Egyszerűen nehéz lesz elengedni.
Az utolsó évaddal kapcsolatban egy kicsit vegyesek az érzéseim. Egyrészt várom és reménykedem, hogy méltó befejezést kap, másrészt fogalmam sincs, hogy mi lesz utána. Egyszerűen nehéz lesz elengedni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.