Britney Spears - Onyx Hotel Tour
2008. február 11. 18:32
Germany, May 25
London, April 26
Glasgow, April 29
San Diego, March 02
London, April 26
Glasgow, April 29
San Diego, March 02
2008. február 11. 21:50
Ne gonoszkodjunk, azért szokott énekelni is, de a sok tánc miatt a gyors számoknál képtelenség
2008. február 11. 21:54
|
|
Nojcsigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.28. Hozzászólás: 251 Csatolások: 435 Azonosító: 40229 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. February 11. - 21:50)
Ne gonoszkodjunk, azért szokott énekelni is, de a sok tánc miatt a gyors számoknál képtelenség 
Én nem bántom, azért írtam a vigyorgó fejeket... De azért nem képtelenség, lásd: Justin Timberlake utolsó turnéja... Bécsbe ott voltam elõl, közelrõl sem volt playback
De ezen ne kezdjünk vitázni
Ízlések és pofonok
2008. február 11. 21:57
Idézet(Nojcsiga @ 2008. February 11. - 21:54)
Én nem bántom, azért írtam a vigyorgó fejeket... De azért nem képtelenség, lásd: Justin Timberlake utolsó turnéja... Bécsbe ott voltam elõl, közelrõl sem volt playback
Ízlések és pofonok
Ízlések és pofonok
Tudom, oké, sokan nem playbackelnek. Pl. Xtina sem, de õ képes úgy elénekelni a dalokat mintha csak CD-n hallgatnád.
Még nem láttam Justin élõ fellépést, ehhez nem tudok hozzászólni. Mondjuk Britney-t se nagyon, mert nem vagyok akkora rajongó, mint amekkorának tûnök
2008. február 11. 22:01
|
|
Nojcsigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.28. Hozzászólás: 251 Csatolások: 435 Azonosító: 40229 offline
|
Idézet(Regina @ 2008. February 11. - 21:57)
Tudom, oké, sokan nem playbackelnek. Pl. Xtina sem, de õ képes úgy elénekelni a dalokat mintha csak CD-n hallgatnád.
Még nem láttam Justin élõ fellépést, ehhez nem tudok hozzászólni. Mondjuk Britney-t se nagyon, mert nem vagyok akkora rajongó, mint amekkorának tûnök
Igen csak vele pont nem akartam példálozni a Britney-Chris általános ellentét dolog miatt...
Xtina koncerten is voltam, csodálatos hang az tény meg nekem egy élmény volt tényleg.
de a tánc része az nem volt olyan mint egy Justin vagy egy Britney... A táncosok nyomták nagyon jól, de Chris nem annyira
2008. február 11. 22:07
Idézet(Nojcsiga @ 2008. February 11. - 22:01)
Igen csak vele pont nem akartam példálozni a Britney-Chris általános ellentét dolog miatt...
Xtina koncerten is voltam, csodálatos hang az tény meg nekem egy élmény volt tényleg.
de a tánc része az nem volt olyan mint egy Justin vagy egy Britney... A táncosok nyomták nagyon jól, de Chris nem annyira
Persze mert akkor lihegett volna vagy mit tudom én és nem tudott volna úgy énekelni. Õk is csak emberek, nem lehet elvárni hogy végigtáncolják a 2 órás koncertet tökéletes éneklés mellett.
Amúgy én Xtinát is szeretem meg Britney-t is, nem tudom, hogy mért van az, hogy aki az egyiket szereti, a másikat utálni kell?
Én mindig azt szeretem jobban, amelyiküknek épp aktuális lemeze van, mert valahogy mindig felváltva dolgoznak
Hogy ne legyek nagyon off, szívesen a képeket, bár a kutya nem köszönte meg
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: