Sokan kipróbálták az öregítő alkalmazást, a Jonas tesók sem maradhattak le.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szóval így néz majd ki a Jonas Brothers, ha eljár felettük az idő?
2019. július 20. 10:54
|
|
Viróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.27. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 261532 offline
|
Olyan érdekes cikkek voltak régebben ezen az oldalon.
De végül is, tényleg, ez sokkal érdekesebb. Esetleg ha valaki kiment a mosdóba arról, is tudnátok értesíteni minket, kedves Starity?
De végül is, tényleg, ez sokkal érdekesebb. Esetleg ha valaki kiment a mosdóba arról, is tudnátok értesíteni minket, kedves Starity?
2019. július 20. 12:59
|
|
Desert of Blood❅ Invisible Sun ❅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.02. Hozzászólás: 6060 Csatolások: 415 Azonosító: 271387 offline
|
Osztom az előttem hozzászóló véleményét. Hiányoznak az érdekes cikkek.
2019. július 20. 13:18
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
hát tökre undik lesznek szegénykék
2019. július 20. 17:18
Hihetetlen, hogy mennyire prolik az emberek. Minden évben van valami marhaság, amin kattognak 1-2 hétig, aztán újra nem történik semmi izgalmas az életükben. Tavaly volt ez a fidzsit szpinnör, idén már ez. Jövőre nem tudom mivel fogják színesebbé tenni a halálosan unalmas kis életüket. Szánalmas...
2019. július 23. 00:16
Nem értem a FaceApp körüli hirtelen nagy őrületet. Évek óta letölthető és használható. Miért csak most lett érdekes?
2019. július 24. 19:07
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Annyira de annyira irritál ez a hülyeség. Kezdtem már nagyon unni ezeket a képeket, meg a kupak letekerő kihívást... Nem tudom még mi a trendi éppen most, de azért a celebektől nem várná az ember, hogy ilyen ostobaságokkal szórakoznak.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: