Eddig csak találgatták, de most már beigazolódott a rajongók álma, visszatért a nagy sikerű sorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tényleg visszatér a Gossip Girl, a rajongók mégsem örülnek
2019. július 18. 11:35
|
|
Alennaʟᴀ ᴜɴɪᴄᴀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.29. Hozzászólás: 2552 Csatolások: 37312 Azonosító: 267566 offline
|
Én is azok közé tartozom, akik jobban örültek volna egy "ez történt velük"-szerű folytatásnak, azonban a spin-offnak is örülni fogok, HA az eredeti szereplőgárda is megjelenik benne, legfőképp Leighton Meester és Ed Westwick ugyanis nélkülük nem Gossip Girl a Gossip Girl.
2019. július 18. 12:12
|
|
nagyliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.03. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 271576 offline
|
Szerintem is jobb lett volna az eredeti szereplőkkel. Én egy olyan sorozatra szamit ami nem hsizem, hogy hosszú lesz mivel hamar meg fog bukni a nagy elvárások miatt, illetve mivel az eredetit nem fogjak túlszárnyalni. Még attól félek, hogy túlságosan is másolni fogják az eredetit
2019. július 18. 19:08
|
|
LBSBennoda666új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 266300 offline
|
Ne, ezt ne! Már ennyire kifogytak az új ötletekből Hollywoodban hogy mindent rebootolni kell? Kössz nem.
2019. július 19. 10:31
|
|
peaceselena13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 234229 offline
|
Újabb dolog, amit nem nézek meg.
2019. július 20. 10:49
Ha az eredeti stábról lenne szó, én egyenesen kiugranék a bőrömből örömömben. De ez így fölösleges. Meg sem fogja közelíteni azt a színvonalat, amit korábban a sorozat rajongói megszokhattak.
2019. július 20. 20:50
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Én is azt a tábort erősítem, amelyik "ez történt velük" féle folytatást szeretett volna pár részben.
Nem szeretek előítéletes lenni, de szerintem sem fogja überelni az eredetit mert Blair & Chuck nélkül nincs GG. Azért kíváncsi vagyok rá, mit alkotnak, mert szeretem az ilyen csajos sorozatokat (is).
Nem szeretek előítéletes lenni, de szerintem sem fogja überelni az eredetit mert Blair & Chuck nélkül nincs GG. Azért kíváncsi vagyok rá, mit alkotnak, mert szeretem az ilyen csajos sorozatokat (is).
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: