Zajlik A kis hableány szereplőválogatása, szóba került pár ismertebb név is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles lehet az új Erik herceg?
2019. július 17. 07:45
|
|
thundercloudmirrorball ୨୧ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.19. Hozzászólás: 3946 Csatolások: 1435 Azonosító: 270966 offline
|
Szeretem Harryt, de szertintem nem ő a megfelelő ember erre a szerepre...
2019. július 17. 11:51
Uh, hát, Harry jó színész, de ez a szerep szerintem nem neki való.
2019. július 17. 12:44
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
az erős túlzás, hogy jó színész.
2019. július 17. 13:02
|
|
CsacskaCsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.07.08. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 265323 offline
|
Szerintem meg tökéletes lenne, mert imádom és egy herceg amúgy is! Csak azt a barna kislányt kéne lecserélni, hogy ne legyen gond, hogy egy egy fehér hercegnek egy barna a párja :S :S
2019. július 17. 13:15
Erre inkább nem mondok semmit sem csak annyit fűznék hozzá hogy azt mesét inkább valaki más játsza el mert erre embere nem vagyok kíváncsi sehogy sem ....
2019. július 17. 15:53
|
|
szeretemacrushomúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.17. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 271816 offline
|
Most itt mindenki fikázza, hogy nem lenne jó... De, igenis jó lenne erre a szerepre, mert tehetséges (szerintem). És úgyse fognak találni tökéletes Erik herceget, minden színészbe ugyanígy belekötnének. Erre csak így ennyit mondanék...
2019. július 17. 20:22
|
|
mikaelahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 312 Csatolások: 0 Azonosító: 257820 offline
|
nem értem hogy ha az Aladdint megtudták oldani, akkor ebből a meséből miért kell fanservicet csinálni. inkább valami ismeretlenebb színészt választottak volna aki rendesen el is tudja majd játszani a szerepét.
amúgy sem kérte senki ezeket a remake-ket.
amúgy sem kérte senki ezeket a remake-ket.
2019. július 17. 23:59
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17195 Csatolások: 192819 Azonosító: 270554 offline
|
*csendben elmorzsol néhány könnycseppet Hendery tökéletes Erik herceg-visualja fölött, avagy a fangirl énem megnyilatkozik*
valahogy nagyon nem tudom elképzelni Harry-t ebben a szerepben. bár ki tudja, ha megkapná, lehet, hogy helyt tudna állni. szkeptikus vagyok, de én adnék egy esélyt a dolognak, várom, hogy lenyűgözzék a képzelőerőm.
mondjuk kétségtelen, hogy jelen helyzetben, a cikkben felsorolt urak esetében a sok rossz választás közül ő lenne a kisebbik rossz. Shawn Mendes a szívem egyik csücske, de megkérdőjelezem a színészi képességeit (magánvélemény, nem ér megkövezni érte), a másik két úriember pedig sokkal idősebb. Ha egy idősebb Ariel-t választottak volna, akkor Henry-t és Nyle-t is el tudnám képzelni, de Halle Bailey mellé egy 30+ színész...
valahogy nagyon nem tudom elképzelni Harry-t ebben a szerepben. bár ki tudja, ha megkapná, lehet, hogy helyt tudna állni. szkeptikus vagyok, de én adnék egy esélyt a dolognak, várom, hogy lenyűgözzék a képzelőerőm.
2019. július 19. 14:29
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Én csípem Harryt, de szerintem Henry Cavillhez jobban áll ez a szerep.
2019. július 20. 10:58
Vegyük figíelembe az Ariel szerepére kiválasztott színésznő korát. Szerintem mellé működőképes választás volna.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: