Starity

Itt az igazság! Camila Cabello őszintén nyilatkozott Shawn Mendeshez fűződő kapcsolatáról

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2019. július 14. 16:58 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Mióta a két előadó piacra dobta a Señorita címre keresztelt kislemezt, meglehetősen közel kerültek egymáshoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
2019. július 14. 17:42 #2
Raven007
Raven007
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 76
Csatolások: 0
Azonosító: 268997
Nekem annyira PR-nak tűnik az egész, hogy a daluk jobban fogyjon. Mind a ketten elég zártak, ha a kapcsulatukról van szó most meg hirtelen mindenhol csak a közös képeiket látni.
2019. július 15. 06:27 #3
ubbli
ubbli
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 267285
Egyet kell értenem az előttem szólóval, őszintén kívánom az ellentétét, de annyira műnek, megrendezettnek tűnik ez az egész. Az ilyen rajongók által összehozott sztárpárok általában nem sokáig bírják együtt, vagy az üzlet miatt, vagy pont, hogy a közönség szakítja szét őket. Remélem, az esetükben nem valami ilyesmi zajlik a háttérben, mert egyébként jól néznek ki egymás mellett.
2019. július 15. 13:58 #4
honeymoonbae
honeymoonbae
visszatérő vendég
Hozzászólás: 188
Azonosító: 250862
Szerintem is PR..kicsit vicces hogy mennyire kínosak a képek/videók..
2019. július 19. 22:53 #5
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Aranyosak együtt, reméljük nem csak a nézettségért csinálják.
2019. augusztus 01. 14:57 #6
RiverdalePotter
RiverdalePotter
új tag

Státusz-Foci
Hozzászólás: 1
Azonosító: 269760
Istenem! Ez egy akkora pr,hogy szerintem jelölhetnék őket,simán megnyernék. Félreértés ne történjen,egyikőjükkel sincs semmi bajom,sőt Camila közel áll a szívemhez,már a Fifth Harmony óta nyomon követem munkásságát. De sajnos ez nem szerelem,és nem is az ő hibájuk. Nem tudom mindek hivjam,menedzser? Szóval,az ilyen menedzser féleségben nagyon sok dologba beleszólhatnak az életükkel kapcsolatosan. Hogy mi jó,mit kell csinálniuj,mit NE csináljanak. Nem egy kép van arról,hogy valójában ez az egész csak egy színjáték. Többször is lekapták, hogy egy fotós pár méterre áll tőlük úgy,hogy azt ők is látják,majd különböző pozíciókból lő róluk egy-egy képet. Aki ismeri Camilát a Fifth Harmony óta,az tudja,hogy voltak pletykák (bár ki tudja,lehet igaz volt),hogy Camila és Lauren együtt vannak. Amikor egyre nagyobb hangja volt ennek a dolognak,akkor jöttek a pr kapcsolatok. Camila Austinnal,Lauren Braddel. Hozzá kell tenni,hogy Camila már évek óta ismeri Shawnt. Nem hinném,hogy ha tényleg nagyon szerelmesek lennének,pont most jöttek volna össze. Kicsit sajnálom őket,hogy nem élhetik a saját életüket,azzal akivel akarják. Legyen az velük egynemű,vagy nem. Azon meg csak röhögni tudok,amit a média csinál. Volt egy szoros legjobb barát kapcsolatuk,és a média ezt is eltontotta. Le merem fogadni,hogy mihelyst lecseng ez az egész,és meglesz a "szakítás" már nem is fognak egymással beszélni,mert ezek miatt a hülye emberek miatt tönkre ment a kapcsolatuk. Nem értem miért jó ez...Tönkre tenni más emberek életét.
2019. szeptember 03. 16:51 #7
Blaha
Blaha
új tag
Hozzászólás: 75
Azonosító: 271814
Végig barátságról beszél..
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok