Mióta a két előadó piacra dobta a Señorita címre keresztelt kislemezt, meglehetősen közel kerültek egymáshoz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt az igazság! Camila Cabello őszintén nyilatkozott Shawn Mendeshez fűződő kapcsolatáról
2019. július 14. 16:58
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. július 14. 17:42
|
|
Raven007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.02.07. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 268997 offline
|
Nekem annyira PR-nak tűnik az egész, hogy a daluk jobban fogyjon. Mind a ketten elég zártak, ha a kapcsulatukról van szó most meg hirtelen mindenhol csak a közös képeiket látni.
2019. július 15. 06:27
|
|
ubbliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 267285 offline
|
Egyet kell értenem az előttem szólóval, őszintén kívánom az ellentétét, de annyira műnek, megrendezettnek tűnik ez az egész. Az ilyen rajongók által összehozott sztárpárok általában nem sokáig bírják együtt, vagy az üzlet miatt, vagy pont, hogy a közönség szakítja szét őket. Remélem, az esetükben nem valami ilyesmi zajlik a háttérben, mert egyébként jól néznek ki egymás mellett.
2019. július 15. 13:58
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Szerintem is PR..kicsit vicces hogy mennyire kínosak a képek/videók..
2019. augusztus 01. 14:57
|
|
RiverdalePotterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 269760 offline
|
Istenem! Ez egy akkora pr,hogy szerintem jelölhetnék őket,simán megnyernék. Félreértés ne történjen,egyikőjükkel sincs semmi bajom,sőt Camila közel áll a szívemhez,már a Fifth Harmony óta nyomon követem munkásságát. De sajnos ez nem szerelem,és nem is az ő hibájuk. Nem tudom mindek hivjam,menedzser? Szóval,az ilyen menedzser féleségben nagyon sok dologba beleszólhatnak az életükkel kapcsolatosan. Hogy mi jó,mit kell csinálniuj,mit NE csináljanak. Nem egy kép van arról,hogy valójában ez az egész csak egy színjáték. Többször is lekapták, hogy egy fotós pár méterre áll tőlük úgy,hogy azt ők is látják,majd különböző pozíciókból lő róluk egy-egy képet. Aki ismeri Camilát a Fifth Harmony óta,az tudja,hogy voltak pletykák (bár ki tudja,lehet igaz volt),hogy Camila és Lauren együtt vannak. Amikor egyre nagyobb hangja volt ennek a dolognak,akkor jöttek a pr kapcsolatok. Camila Austinnal,Lauren Braddel. Hozzá kell tenni,hogy Camila már évek óta ismeri Shawnt. Nem hinném,hogy ha tényleg nagyon szerelmesek lennének,pont most jöttek volna össze. Kicsit sajnálom őket,hogy nem élhetik a saját életüket,azzal akivel akarják. Legyen az velük egynemű,vagy nem. Azon meg csak röhögni tudok,amit a média csinál. Volt egy szoros legjobb barát kapcsolatuk,és a média ezt is eltontotta. Le merem fogadni,hogy mihelyst lecseng ez az egész,és meglesz a "szakítás" már nem is fognak egymással beszélni,mert ezek miatt a hülye emberek miatt tönkre ment a kapcsolatuk. Nem értem miért jó ez...Tönkre tenni más emberek életét.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: