Döntött a Disney! Ő lesz Ariel, A kis hableány élőszereplős remake-jében!
2019. július 09. 09:25
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Már itt is előjött az hogy bármit elérhetsz ha megfelelő hátszeled van, nem azért kapta meg a szerepet mert ő a legjobb hanem mert a mentora Beyonce nyomta ezerrel bedobta minden kapcsolatát hogy ő kapja a szerepet. A disney teljes egészében mást választott ariel szerepére mint a mesében volt szerintük ez oké de most verik a nyálukat mert a Mulanból készült film eltér a mesétől képmutató egy banda
2019. július 09. 17:49
|
|
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline
|
Rosa82: Ráadásul a disney nagyon titkolni akarja, hogyan került be. A Variety-n a cikk alatt már néhány ember feldobta, hogy a kapcsolatai segítették a szerephez és ezeket a kommenteket az oldal másnapra törli.
Plusz volt egy petíció is, hogy vizsgálják felül a castingot, 15000-en aláírták és mára letöröltették.
2019. július 10. 14:20
|
|
Paviast✰rgirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 17204 Csatolások: 193169 Azonosító: 270554 offline
|
Kíváncsi vagyok, milyen lesz a film.
Személy szerint nekem is egyből Madelaine Petsch jut eszembe, mint ideális Ariel, és nekem is kicsit csalódást okozott, hogy a kiválasztott színész ennyire eltér az eredeti karaktertől. Az meg még inkább elkeserít, hogy nem a tehetség volt a döntő, hanem hogy kinek nagyobb a támogatottsága, ami Beyonce-val a hátam mögött nekem is összejöhetett volna, pedig távol álljon tőlem az autentikus Ariel-külső.
Kicsit elszomorít, hogy egy ilyen ikonikus karaktert változtatnak meg, és pont azoktól a külső jegyektől fosztják meg, amiről ismertté vált. De hát ez van, sajnos ha ez hidegen hagyja magukat a készítőket, akkor nincs mit tenni.
Mindenesetre minden reményemet Ursulába vetem, Melissa McCarthy fantasztikus választás lenne erre a szerepre.
Személy szerint nekem is egyből Madelaine Petsch jut eszembe, mint ideális Ariel, és nekem is kicsit csalódást okozott, hogy a kiválasztott színész ennyire eltér az eredeti karaktertől. Az meg még inkább elkeserít, hogy nem a tehetség volt a döntő, hanem hogy kinek nagyobb a támogatottsága, ami Beyonce-val a hátam mögött nekem is összejöhetett volna, pedig távol álljon tőlem az autentikus Ariel-külső.
Mindenesetre minden reményemet Ursulába vetem, Melissa McCarthy fantasztikus választás lenne erre a szerepre.
2019. július 12. 17:22
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Nekem mindegy, hogy ki játssza Arielt, amíg jól csinálja. De ennek a nagy polkorrektség a nevében, remélem Tiana kaukázusi lesz, ha egyszer megfilmesítik A hercegnő és a békát.
2019. július 14. 12:21
|
unikornis23visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.10.30. Hozzászólás: 426 Csatolások: 0 Azonosító: 271043 offline
|
Ne!!!!!! De miért négert választottak!!!!
2019. július 15. 15:49
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Nee!! Miért? Félreértés ne essék nincs bajom a feketékkel, de ne legyen már Ariel színesbőrű. Lehetett volna Amber Heard az Aquamanből. (Bár lehet hogy az lesz mint Zendayaval, nagyon elleneztem MJ-ként de egész jól játszotta.)
2019. július 24. 03:32
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Fekete bőrű.. Raszta hajú
. De tudod mit? Ne legyünk rasszisták egyszerűen csak csúnya és tehetségtelen, gebe kis éhező lány. Nem ariel.
. De tudod mit? Ne legyünk rasszisták egyszerűen csak csúnya és tehetségtelen, gebe kis éhező lány. Nem ariel.
2019. augusztus 15. 04:48
|
|
AliciaAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.24. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 232137 offline
|
Én azért ellenzem ezt az egészet, mert Ariel egy dán hableány és amikor a történet játszodik nyomuk se volt a feketéknek ilyen szempontból főleg a skandináv részeken. Ott mai jellemző a fehérbőr világos haj és szem. Tianát akkor ennyi erővel játsza egy indián, Pocahontast egy skót beütésű Esmeraldat pedig egy Finn beütésű lány. Én nekem nem rasszból nem tetszik ez a választás hanem amiatt, hogy felrugjuk a történetet.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: