A 27 éves énekes-színésznő mögött hosszú évek vörös szőnyeges megjelenései állnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez 10 fantasztikus estélyi ruhája
2019. július 03. 21:55
|
|
littleleo77Életművész™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.09.20. Hozzászólás: 4413 Csatolások: 153 Azonosító: 270825 offline
|
A kettes olyan gyönyörű♥
2019. július 04. 06:45
|
|
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline
|
Szerintem az egyik legjobb stílusa van. Soha nincs kint mindene és mégis ha valahova megy bent van a top öltözöttek közt. Még nem láttam olyan fotót amire azt mondtam volna hogy most mégis mi van rajta.
2019. július 04. 19:31
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Tényleg gyönyörű!
2019. július 08. 10:06
Hűűű, neki minden jól áll, nekem az 1. ruha tetszett a legjobban de a többi is nagyon szép.
2019. július 09. 13:40
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
1. The Weekend-el meant el
2. Justin Bieber azt mondta, hogy csodálatosan néz ki a MET-en Selena
3. Fent van a neten, hogyan készült el. Ebben a videóban szerettem meg a személyiségét.
4. Sel gyönyörű volt
5. Selena legszebb ruhája
6. A vörös nagyon jól áll neki, én még betettem volna azt a rövid, vörös sztaén ruhát is amiért mindenki oda volt anno. Úgy néz ki mint a Same Old Love-ban viselt, csak más szinben.
7. Justinnal együtt jelentek ezen az eseményen. Mindkettőjük elképesztően néztek ki. Ők voltak az párja.
8. Justin posztolta ezt a képet, ezzel a hozzászolással: A legszebb hercegnő
9. Justin is elment erre az eseményre, ahol megkapta az első Grammy-ét
10. Selly nagyon fiatal volt
2. Justin Bieber azt mondta, hogy csodálatosan néz ki a MET-en Selena
3. Fent van a neten, hogyan készült el. Ebben a videóban szerettem meg a személyiségét.
4. Sel gyönyörű volt
5. Selena legszebb ruhája
6. A vörös nagyon jól áll neki, én még betettem volna azt a rövid, vörös sztaén ruhát is amiért mindenki oda volt anno. Úgy néz ki mint a Same Old Love-ban viselt, csak más szinben.
7. Justinnal együtt jelentek ezen az eseményen. Mindkettőjük elképesztően néztek ki. Ők voltak az párja.
8. Justin posztolta ezt a képet, ezzel a hozzászolással: A legszebb hercegnő
9. Justin is elment erre az eseményre, ahol megkapta az első Grammy-ét
10. Selly nagyon fiatal volt
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: