A 24 éves Emma Portner nyilvános bejegyzésben adott hangot nemtetszésének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Koreográfusa nyíltan nekitámadt Justin Biebernek: „Undorító módon ledegradálod a nőket!”
2019. július 03. 13:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. július 03. 13:48
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
De ő a nagy keresztény, mi? Így várhatod, hogy Isten megsegítsen...
2019. július 03. 16:18
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Érdekes sztori! De tényleg, sokan másokat eltaposva jutnak a csúcsra! Ez egy ilyen világ!
2019. július 03. 19:50
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Mondjuk lehetne írni a Taylor-Scooter botrányról is, nem pedig csak úgy megemlíteni ebben a cikkben, mert van egy-két gondolatom hozzá...
Ezen pedig meg sem lepődök, JB már egy ideje nagyon unszimpatikus és pl az a "bocsánatkérése" Taylor-hoz nagyon gáz, nem is nevezném bocsánatkérésnek. Kétszínű és egoista. Helyébe elsüllyednék inkább...
Ezen pedig meg sem lepődök, JB már egy ideje nagyon unszimpatikus és pl az a "bocsánatkérése" Taylor-hoz nagyon gáz, nem is nevezném bocsánatkérésnek. Kétszínű és egoista. Helyébe elsüllyednék inkább...
2019. július 03. 21:59
|
purposevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.01.03. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 268528 offline
|
Nekem ez a csaj erősen 5-perc-hírnév gyanús....
Nem hinném, hogy egy milliomos nem engedhetné meg magának, hogy kifizesse a dolgozóit lol xD
"Azt se tudtam megengedni magamnak, hogy enni vegyek" ??? Kicsit kamu szagú nekem ez a sztori.
(Btw ha olyan szörnyű lett volna, fel lehetett volna mondani!)
Nem hinném, hogy egy milliomos nem engedhetné meg magának, hogy kifizesse a dolgozóit lol xD
"Azt se tudtam megengedni magamnak, hogy enni vegyek" ??? Kicsit kamu szagú nekem ez a sztori.
(Btw ha olyan szörnyű lett volna, fel lehetett volna mondani!)
2019. július 03. 23:23
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Kétlem, hogy Justin személyesen intézte volna a táncosok bérét vagy akár a szerződésüket, mindenesetre, ha ez igaz, akkor tényleg nagy szégyen.
Azt viszont nem értem, hogy ez miért van kihegyezve a nőkre, hiszen gondolom a többi táncosnak sem volt jobb sora nemtől függetlenül...?
(Egy kis grammar nazi off: a "ledegradál" helytelen kifejezés, mert a degradál szóban a "de" eleve fosztóképző, így nincs szükség igekötőre előtagként. No offense, csak bántja a szemem.)
Azt viszont nem értem, hogy ez miért van kihegyezve a nőkre, hiszen gondolom a többi táncosnak sem volt jobb sora nemtől függetlenül...?
(Egy kis grammar nazi off: a "ledegradál" helytelen kifejezés, mert a degradál szóban a "de" eleve fosztóképző, így nincs szükség igekötőre előtagként. No offense, csak bántja a szemem.)
2019. július 05. 19:14
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
"Minimálbéren tartottál, azt sem tudtam megengedni magamnak, hogy enni vegyek magamnak. Kénytelen voltam stúdiók padlóján aludni. Undorító módon ledegradálod a nőket!"
xDDD
ennek hatalmas kamu szaga van, pedig nem szeretem Biebert, sőt. De ez akkoris hatalmas túlzás.
xDDD
ennek hatalmas kamu szaga van, pedig nem szeretem Biebert, sőt. De ez akkoris hatalmas túlzás.
2019. július 08. 15:57
|
|
LoveYourSelfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.03. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 265848 offline
|
Nem gondolom, hogy igaz lenne ez az egész amit Emma mondott, mivel több sebből vérzik az egész sztori, például miért nem kérte meg a feleségét, akinek van némi pénze, hogy vegyen neki kaját vagy hasonló. Gondolom egy milliárdos megengedheti magának, hogy kifizesse a dolgozói bérét, ha meg a fő-korreográfusát se fizette meg,a kkor a többi háttértáncos miért maradt ott?! Persze ha olyan szar lehetet JB-nél akkor fel is lehet mondani. Azt meg nem értem, hogy került be ZENEI studiók palójára egy korreográfus.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: