Tom Hollandról kiderült, nem csak a filmvásznon, a való életben is tud szuperhősként viselkedni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Holland megmentette egy rajongóját
2019. június 27. 16:08
|
Blahaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.03.17. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 271814 offline
|
Mindenki testi épségét veszélybe sodorják ilyenkor, nem is tudom miért emelte ki a sztárt. Ő kapott majdnem pánikrohamot. Mivel észlelte, hogy pánikrohamja lesz, akkor régen volt már rohamja..akkor miért ment oda?!? Értem, szuper tehetséges fiatal srác, de akkor is! Inkább lenne pánikrohamja, vagy ha bármilyen nagyobb baj történt volna?
2019. június 28. 13:31
Jól tette, hogy közbelépett. Az emberek manapság egyáltalán nincsenek egymásra tekintettel.
2019. június 28. 14:20
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Tom jól cselekedett! De azt is mondhatnám, hogy ez is csak egy átlagos sztár körüli hisztéria volt. Ahogy az lenni szokott, tapossák egymást az autogramért vagy éppen a közös fotóért. Ilyenkor beszűkül a látásmódja egyeseknek és nem érdekli semmi, csak az adott sztártól megszerezhessen valamit. Nem tudom, hogy a biztonsági emberek ilyenkor vajon mit művelnek? Az ő dolguk lenne a rendtevés...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: