Tavaly novemberben sugározta az FX a népszerű horrorsorozat nyolcadik évadának fináléját.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiderült, mikor kerül képernyőre az Amerikai Horror Story 9. évada
2019. június 25. 16:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. június 26. 11:15
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Nyilvánvaló volt, hogy ősszel érkezik, mivel minden évada ősszel van.
Kíváncsian várom miről fog szólni az új évad, remélem izgis és érdekes lesz, mert engem az Apocalypse nem annyira nyűgözött le mint vártam és az előtte lévő Cult is csak a vége fele tetszett meg.
Sajnálom, hogy Evan nem lesz az évadban, fura lesz nélküle, de remélem nélküle is remekelni fog az évad.
Btw tetszik a Billie dal a teaser alatt.
Kíváncsian várom miről fog szólni az új évad, remélem izgis és érdekes lesz, mert engem az Apocalypse nem annyira nyűgözött le mint vártam és az előtte lévő Cult is csak a vége fele tetszett meg.
Sajnálom, hogy Evan nem lesz az évadban, fura lesz nélküle, de remélem nélküle is remekelni fog az évad.
Btw tetszik a Billie dal a teaser alatt.
2019. június 26. 21:33
Evan hiánya biztosan érezhető lesz, de továbbra is reménykedem, hogy ettől még ismét egy színvonalas évadnak nézünk elébe.
2019. június 28. 15:05
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Emma Roberts miatt talán még borzonganék is egy kicsit!
Nem vagyok horror rajongó, de inkább könyvben bírom jobban. Amikor a más által megálmodott rémtörténet rajzolódik ki filmen vagy játékon, akkor kicsit összefosom magam!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: