Nemrég debütált a mozikban az Aladdin élőszereplős feldolgozása, amelyben Jázmin hercegnő új, saját dalt kapott, amiért az őt alakító Naomi Scott kimondottan boldog.
A teljes cikkhez kattints ide!
Naomi Scott hálás Jázmin hercegnő daláért
2019. május 31. 11:41
2019. május 31. 14:10
|
|
SophiaBabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.05.30. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 272227 offline
|
Emlékszem, amikor azon ment a botrány, hogy Jade jobban illett volna a szerepre, jobb hangja is van mint Naominak... gyerekek, egyáltalán nem. Lehet, hogy jobb a hangja, de ő nyilván tapasztaltabb mint Naomi, ugyanakkor ott van az is, hogy Naomi tapasztaltabb, valószínűleg ezért kellett ő a Disneynek. De amikor láttam ezt a videót, eskü jobb hangúnak tartottam mint magát Jade-t. Nem hiszem, hogy ez a dal illett volna hozzá, és amúgy egyáltalán nem hasonlít Jázminra
2019. május 31. 22:37
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Egyszerűen fantasztikus! Leesett az állam, mikor először hallottam, gyönyörű és még a tartalma is aktuális, fontos, figyelemfelkeltő és egy bizonyos szempontból bátorító.
Naomi Scott a legjobb döntés volt Jázmin szerepére. Látnom kell a filmet!
Naomi Scott a legjobb döntés volt Jázmin szerepére. Látnom kell a filmet!
2019. június 01. 06:07
|
|
Justlifeisbeautifulúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.30. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 265177 offline
|
Akkor se Jázmin. Olyan semmit mondó. Továbbra is sajnálom hogy őt választották. Ennél még nálunk is szebb lányok vannak akik tökéletesek lettek volna
2019. június 01. 10:34
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Mi is hálásak vagyuk ezért a dalért! Alan Menkenék persze zseniálisak, és ez most is megmutatkozott, de szerintem ignis kellett ehhez Naomi is, hogy ilyen csodálatos legyen. A filmben remek volt és szerintem tökéletesen illik Jázmin szerepébe (mellesleg Menával nagyon megvolt köztük a kémia), ráadásul ő maga is csodaszép *-* Nagyon szuper film volt, és szerintem mindenki tökéletesen passzolt a karakteréhez
ez a dal pedig egy remekmű
2019. június 23. 14:00
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Szerintem passzol hozzá Jázmin karaktere...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: