Akár egy kaméleon, úgy tudja változtatni külsejét Zendaya. A színésznő szereti a meghökkentő, különleges ruhákat, lássunk tőle egy párat!
A teljes cikkhez kattints ide!
13 különleges stílus Zendayától
2019. május 28. 17:34
A 2018-as Vanity Fair Oscar Party-n viselt ruha/stílus áll szerintem a legjobban neki!^^
2019. május 28. 19:07
aw mindegyikben olyan gyönyörű! Zendaya az a tipikus szépség, akin egy szemeteszacskó is jól állna lol
2019. május 31. 11:07
Itt vannak azok amik nekem leginkább kitűntek a többi közül:
Az 1. olyan mintha Ebay-ről rendelte volna, valamint nem is igazán találltam az idei MET gála témájához illőnek. De kinek mi.
A 2. okés, bár már nem emékszem akkor MET téma mi volt és mennyire illett oda.
A 3. egyszerűen gyönyörű és modern de egyben elegáns.
A 6. már csak a haja és az azt követő salty fehérek miatt is örökké ikonikus marad.
A 7. ismét egy mestermű, az a natural hair és a ruha. Skinny legend tings.
A 12. az egyik legkreatívabb a '17-es MET ruhák közül.
Egyébként szerintem Zendaya egy remek stílusú nővé vált az évek során, mindig képes megtalálni az egyediséget de még az ízlésesség határán belül.
<3
Az 1. olyan mintha Ebay-ről rendelte volna, valamint nem is igazán találltam az idei MET gála témájához illőnek. De kinek mi.
A 2. okés, bár már nem emékszem akkor MET téma mi volt és mennyire illett oda.
A 3. egyszerűen gyönyörű és modern de egyben elegáns.
A 6. már csak a haja és az azt követő salty fehérek miatt is örökké ikonikus marad.
A 7. ismét egy mestermű, az a natural hair és a ruha. Skinny legend tings.
A 12. az egyik legkreatívabb a '17-es MET ruhák közül.
Egyébként szerintem Zendaya egy remek stílusú nővé vált az évek során, mindig képes megtalálni az egyediséget de még az ízlésesség határán belül.
2019. június 07. 11:46
Nekem mind tetszik, különösen az 1., az állt neki szerintem a legjobban, továbbá a 2. és a 12. tetszik nagyon. Ami nem tetszik az a 7., nekem nem jött be az a minta, és az 5. meg 8. ruha se tetszik nekem. A többi oké.
2019. június 11. 15:43
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Imádom, mindig kifogástalanul jelenik meg, stílusos, ízléses, ahh, imádom...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: