Még egy utolsó szemezgetés a sorozat nyolcadik évadának érdekes tényeiből.
A teljes cikkhez kattints ide!
11 dolog a Trónok harca utolsó évadáról
2019. május 25. 18:14
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
jaj egyemmeg őket ♥
az első pont meg különösen a kedvencem, már azelőtt shippeltem Kitet és Sophiet, hogy elkezdtem volna nézni a sorozatot (pár hónapja kezdtem el) és sajnálom, hogy Jon és Sansa között nem lett semmi, pedig megvolt a kémia
az első pont meg különösen a kedvencem, már azelőtt shippeltem Kitet és Sophiet, hogy elkezdtem volna nézni a sorozatot (pár hónapja kezdtem el) és sajnálom, hogy Jon és Sansa között nem lett semmi, pedig megvolt a kémia
2019. május 25. 18:43
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nagyon hiányozni fog a sorozat, annak ellenére is, hogy az utolsó évad..well, nem volt valami jó szerintem.
♥
2019. május 25. 20:47
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
zseniális sorozat
bár az utolsó évad tényleg eléggé gyenge, örökre a szívembe fogom zárni a karaktereket, a színészeket, a történetet.
igazság szerint, még lehetett volna folytatni. a legnagyobb probléma, hogy hat részből állt az utolsó évad... szóval nagyon összecsapták.
(jézusom, már most hiányzik ez a sorozat....)
bár az utolsó évad tényleg eléggé gyenge, örökre a szívembe fogom zárni a karaktereket, a színészeket, a történetet.
igazság szerint, még lehetett volna folytatni. a legnagyobb probléma, hogy hat részből állt az utolsó évad... szóval nagyon összecsapták.
(jézusom, már most hiányzik ez a sorozat....)
2019. május 26. 09:44
Bár volt némi kivetnivaló a végkifejletben, nekem is nagyon hiányozni fog a sorozat.:/
2019. június 03. 22:21
|
|
kicsicsodavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.27. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 233854 offline
|
@Kenna
Én láttam köztük valamit, mindent megtettek volna a másikért. Egyébként a Jonsa ship csak itt nem népszerű, külföldön jobban shippelték ezt a párost mint Jont és D*nyt
Én láttam köztük valamit, mindent megtettek volna a másikért. Egyébként a Jonsa ship csak itt nem népszerű, külföldön jobban shippelték ezt a párost mint Jont és D*nyt
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: