A színésznő párkapcsolatáról mesélt egy interjúban, őszinte vallomást tett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sophie Turner és Joe Jonas 1 napig szakítottak az esküvő előtt
2019. május 21. 18:13
|
|
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline
|
Hát nem tudom.
A magam nevében, mivel biztos vagyok abban, hogy a párom a megfelelő személy az életemben, ha 15 éves lennék, és megtehettem volna, én hozzámentem volna mindenféle kétely/félelem/ijedtség nélkül. Ahogy abban is biztos vagyok, hogy Ő is viszont.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének együtt életük végéig, csak nekem fura, hogy, ha annyira szeretik egymást, hogy lehet, hogy megijedtek.
Mindenesetre természetesen sok boldogságot kívánok nekik!
A magam nevében, mivel biztos vagyok abban, hogy a párom a megfelelő személy az életemben, ha 15 éves lennék, és megtehettem volna, én hozzámentem volna mindenféle kétely/félelem/ijedtség nélkül. Ahogy abban is biztos vagyok, hogy Ő is viszont.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lennének együtt életük végéig, csak nekem fura, hogy, ha annyira szeretik egymást, hogy lehet, hogy megijedtek.
Mindenesetre természetesen sok boldogságot kívánok nekik!
2019. május 23. 16:05
|
|
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline
|
Én azt hallottam, gyakori, hogy a párok megijednek az esküvő előtt, főleg az olyan emberek, akik hajlamosak túlgondolni a dolgokat, vagyis kb minden nő. Akkor van gáz, ha mindketten megijednek és nem tudja az egyik megnyugtatni a másikat. Örülök, hogy valahogy mégis sikerült felülkerekedniük az első bizonytalanságaikon. Nem ez volt az utolsó, az tuti, de remélem, azokat az akadályokat is sikerrel veszik majd.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: