A két énekes egy asztalnál kapott helyet az eseményen, Perry mégsem tudott rendesen leülni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Maluma: "Katy Perry végig a földön ült a Met gála alatt"
2019. május 17. 20:12
|
|
CelebrityCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.04.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 272026 offline
|
Hát, ez borzasztóan nevetséges. Katy, bár borzasztóan imádom a divatot, a divatrendőrséget viszont nem. De könyörgöm lőjenek le.
2019. május 18. 11:34
Mielőtt itt ismét elszabadulnának a butábbnál butább Katy-t megszóló kommentek: gyerekek, ez a MET gála, tekintve, hogy a téma a camp volt nagyon is megfelelően volt mindkétszer felöltözve. lol Itt az a lényeg, hogy minél őrültebb, a valóságtól elrugaszkodottabban legyen valaki felöltözve, és úgy látszik neki sikerült. Ne legyetek már ilyen sótlanok. xd
2019. május 21. 23:47
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Értem én, hogy a metnek az a lényege, hogy minél extravagánsabb és figyelemfelkeltőbb legyen, de azért gondolhatna Katy arra is, hogy jól érezze magát és kényelmesen. Voltak nagyszerű ruhák amik illettek a met idei témájához, és azoknak legalább nem kellett a földön ülniük.
Btw most megkívántam, lol
Btw most megkívántam, lol
2019. május 23. 00:34
|
|
Monika1718új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.05.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 272189 offline
|
Katy és a divat. Most ràfaragott a hamburger jelmezzel...
2019. május 30. 19:13
|
|
Váradi Nataliaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.14. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 269645 offline
|
Hogy lehet egy embernek ennyi esze hogy elmegy egy gálára hamburger jelmezbe
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: