Egy videónak köszönhetően végül mégis boldog befejezést kapott Szürke Féreg és Missandei.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így búcsúzott kolléganőjétől a Trónok harca sztárja
2019. május 09. 19:50
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2019.05.09. 15:23)
Miért lenne spoiler? A hétfői részbe halt meg Missandei, elég ideje volt megnézni annak aki akarta.
Nem bántásból, meg nem is veszekedni akarok, de nekem például a zh-im miatt csak ma volt időm megnézni az új részt. S szerintem nem vagyok egyedül ezzel.
Amúgy maga a videó nagyon aranyos.
2019. május 09. 22:38
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Kicsit tényleg veszélyes ezt így mindennemű figyelmeztetés nélkül közzétenni (én mondjuk már láttam az új részt), egyetemistáknak, de szerintem még érettségizőknek sem olyan időszak ez amikor egykönnyen eljutunk a kedvenc sorozatunkig. DE az is igaz, hogy aki igazán el akarja kerülni a spoilert az el is tudja.
A videó viszont édes
sajnáltam ami történt, de már több évaddal ezelőtt feladtam a mellékszereplőkhöz fűzött reményeimet... ha a kedvenc főszereplőim közül 1-2 happy endet kap, már elégedett leszek
A videó viszont édes
2019. május 10. 06:47
|
|
Kennavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.13. Hozzászólás: 304 Csatolások: 0 Azonosító: 270073 offline
|
Idézet (Alexaaa09 @ 2019.05.09. 15:23)
Miért lenne spoiler? A hétfői részbe halt meg Missandei, elég ideje volt megnézni annak aki akarta.
Azért mert mondjuk nem mindenkinek van ideje megnéznie egyből az adott részt. Vagy mert van aki meg akarja várni, hogy az összes rész kijöjjön és csak utánna nézze meg. Csupán ezért
2019. május 10. 17:32
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Nekem ez a videó nem annyira tetszik. A Szürke féreg színésze nyivákol csak!
Missandei színésznője viszont álomszép!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: