Kommentben nyilvánította ki érzéseit a színésznő, szerinte valakinek jobban állt ez a stílus.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lindsay Lohan leszólta Zendaya ruháját
2019. május 08. 18:00
|
|
Backtoyou0802új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.14. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 270575 offline
|
Szerintem Zendaya ruhája is gyönyörű volt nem tudnék választani.
Viszont Zac Posen idén is kitett magáért
Viszont Zac Posen idén is kitett magáért
2019. május 10. 10:39
Én sem értem miért kell állandóan kellemetlenkedni a médiában. A Zac Posen által megálmodott darab valóban szebb volt, de ettől még Zendaya is csodásan festett a Tommy Hilfiger által tervezett ruhában.
Nekem személy szerint a Csipkerózsika mellett, a a Hamupipőke volt a kedvenc hercegnős mesém kislányként. Így mindig öröm látnom, ha valaki méltó képpen dolgozza fel a témát, legyen akár szó filmről vagy éppen estélyiről!
Nekem személy szerint a Csipkerózsika mellett, a a Hamupipőke volt a kedvenc hercegnős mesém kislányként. Így mindig öröm látnom, ha valaki méltó képpen dolgozza fel a témát, legyen akár szó filmről vagy éppen estélyiről!
2019. május 10. 21:49
Mind a ketten gyönyörűek, Lindsay meg egy megkeseredett hülye ember lett.
2019. május 11. 19:02
|
|
CelebrityCatúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.04.23. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 272026 offline
|
Szerintem mindkét ruha egyedi, valamint gyönyörű. Szerintem az idei Met gálán Zendaya volt a legnormálisabban felöltözve, de ettől függetlenűl nem övé volt a legszebb. Azonban ha választanom kéne, nem tudnék...mindekttő olyan egyedi. És amúgy se értem mit gondol magáról Lindsay... minden sztárba beleköt aki nála többet keres
2019. május 11. 21:11
|
|
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline
|
Szerintem mindkét ruha gyönyörű és attól függetlenül, hogy mindkettő Hamupipőke-inspirálta, egyediek. Másért szép mindkét ruha. Természetesen Lindsay-nek muszáj volt valami rosszindulatút írnia Zendayára az ellentéteik miatt, meg hát ugye a média egyből fel is kapja ezt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: