A modell válaszában rövid úton elkerekítette a reagálót, aki kapcsolatát kritizálta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Cara Delevingne csúnyán visszaszólt egy homofób kommentelőnek
2019. május 01. 08:08
|
|
DarkHipstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.26. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 235012 offline
|
Imádom őt, tehetséges, briliánt, lenyűgöző, lélegzetelállító stb.
2019. május 01. 12:00
|
|
hangingtree.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.16. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 270351 offline
|
nagyon jól tette, hogy visszaszólt.
2019. május 01. 13:00
Milyen csodás is lenne a világunk ha végre mindenki megtanulna a saját életével foglalkozni...
Imádom ezt a két csajszit, nagyon jól tette Cara, hogy megvédte magukat, de sajnos mindig akad egy-két gyökér, aki majd úgyis beleköt valamibe, kár rájuk egy percet is pocsékolni...
Imádom ezt a két csajszit, nagyon jól tette Cara, hogy megvédte magukat, de sajnos mindig akad egy-két gyökér, aki majd úgyis beleköt valamibe, kár rájuk egy percet is pocsékolni...
2019. május 02. 08:43
|
|
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline
|
Úgy is van, az ilyeneknek jól vissza kell szólni!
2019. május 04. 10:55
|
|
Vikcsike250új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.14. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 248405 offline
|
Nagyon jól tette, hogy visszaszólt. Már mindenért elítélik az embert...
2019. május 04. 11:06
Hamarosan odajutunk, hogy semmit, nem szabad csinálni, mert mindenért leszólnak...
2019. május 04. 19:54
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Azta én nem is tudtam, hogy járnak. Teljesen meglepett, de nem a rossz értelemben
2019. május 04. 20:00
|
|
fluffybunnyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 270192 offline
|
Most olvastam azt a cikket ami a kapcsulatukról szól, még is tudtam ezek szerint.. csak elfelejtettem
Minden esetre, szomorúnak tartom, hogy még mindig olyan világban élünk ahol ez bűnnek és szentségvetésnek számit..
2019. május 09. 18:16
Nem ítélem el a melegeket, sőt Clara és Ashley párosát eszméletlenül aranyosnak találom (
), de amit a keresztény emberek művelnek, egyszerűen... Hogy is fogalmazzak? Undorító. (Btw azt hiszem kezdem érteni, barátnőm miért mondogatja mindig, hogy egyszer ott hagyom a vallást...) Tanítják hogy fogadjuk el a felebarátainkat olyanoknak, amilyenek, aztán jönnek a melegek, és undorítózzák, és betegezik őket, holott ők EGYÁLTALÁN NEM tehetnek az egészről. Tisztelem azokat akik felvállalják, hogy ilyenek, és legszívesebben lecsapnám azokat, akik undorítózzák a melegeket - az egyik lelkipásztor egyszer nagyon csúnyán beszélt róluk, én ott helyben lecsaptam volna szívem szerint -. Nem azt mondom, hogy a homofób kommentelő keresztény, nem vagyok tisztában a vallásával, de ez akkor is nagyon gáz.
Clara pedig nagyon jól tette, hogy beszólt neki
Remélem hogy Ashleyvel sokáig fog tartani a kapcsolatuk, szerintem tényleg nagyon aranyosak együtt
Clara pedig nagyon jól tette, hogy beszólt neki
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: