A hamarosan megjelenő filmben Jázmin gardróbja nem csak egyetlen jelmezből áll majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 új ruhát kap Jázmin az élőszereplős Aladdinban
2019. április 29. 15:55
Én már nagyon várom a filmet, Naomi szerintem gyönyörű lesz Jázminként. Kicsiként is imádtam a filmet, így nem csoda, hogy ennyire izgatott vagyok
Tudom, hogy sokan csalódottak voltak, mikor kiderült, hogy ő fogja játszani Jázmint és nem Jade (a Little Mix-ből). De én így is, úgy is megnéztem volna
Tudom, hogy sokan csalódottak voltak, mikor kiderült, hogy ő fogja játszani Jázmint és nem Jade (a Little Mix-ből). De én így is, úgy is megnéztem volna
2019. április 29. 18:05
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
A rajzfilmben sem csak egyetlen ruhája volt, hiszen ott volt a türkiz ruha, a barna "jedi" szerkó, a piros ruha, meg a végén egy lila.
Jó, tudom, megragadtam a lényeget... XD
Amúgy várom már, kíváncsi vagyok, bár szerintem számomra a látványvilág ellenére sem fogja felülmúlni a rajzfilmet.
Amúgy várom már, kíváncsi vagyok, bár szerintem számomra a látványvilág ellenére sem fogja felülmúlni a rajzfilmet.
2019. április 30. 05:43
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Bitang nagy bukás lesz szerintem már maga a trailer is béna. Imádom Naomit de sajnálom amiért elvállalta ezt a borzalmat. Nem először próbálkoznak Disney mese megfilmesítésével minden alkalommal marha nagyot buktak de nem értik meg és újra és újra megcsinálják
2019. április 30. 07:42
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Biztos jók lesznek a filmben ezek a ruhaköltemények!
Csak szerintem túl fiatal a filmbeli Jafar? Jobb lett volna egy 40-50 éves férfi szerintem...
2019. április 30. 21:40
Kíváncsian várom már a filmet, biztosan érdekes lesz. :3
2019. május 01. 17:41
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2697 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Nagyon várom már ezt a filmet, biztos, hogy csodás lesz.
Én maximálisan elégedett vagyok a színészekkel, szerintem mindegyikőjük jó választás volt.
Én maximálisan elégedett vagyok a színészekkel, szerintem mindegyikőjük jó választás volt.
2019. május 04. 11:13
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nekem az előzetes alapján nem igazán jött be a film, szerintem is bukás lesz belőle. :/ Kérdéses, hogy megnézem-e majd. Nekem eddig nem nyerte el a tetszésemet.
2019. május 04. 11:51
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Annyira szuperek ezek az élőszereplős Disney filmek!
Nekem az Oroszlánkirály volt kicsiként a kedvencem, a hugomnak Aladdin, szóval most mindketten alig várjuk hogy eljussunk a moziba!
Nekem az Oroszlánkirály volt kicsiként a kedvencem, a hugomnak Aladdin, szóval most mindketten alig várjuk hogy eljussunk a moziba!
2019. május 04. 12:02
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
AWWWW. A jelmezek gyönyörűek, Naomi is gyönyörű, alig várom ezt a filmet! <3
(Még akkor is, ha az én Jafaromat elcseszték egy kissé
)
(Még akkor is, ha az én Jafaromat elcseszték egy kissé
2019. május 04. 21:29
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Mesében nem kedveltem annyira, de filmben nagyon kíváncsi vagyok rá!
2019. május 05. 12:23
Furcsa is lett volna, ha az egész filmet egyetlen ruhában csinálta volna végig. Kíváncsi leszek a szép jelmezekre!^^
2019. május 08. 23:08
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Lehet hogy nem Will Smith kelet volna Aladdinak. De ez az én saját véleményem.
Amúgy kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a film lehet hogy kellemes csalódás lesz de az is meg lehet hogy nem csalódok benne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: