A hamarosan megjelenő filmben Jázmin gardróbja nem csak egyetlen jelmezből áll majd.
A teljes cikkhez kattints ide!
10 új ruhát kap Jázmin az élőszereplős Aladdinban
2019. április 29. 15:55
Én már nagyon várom a filmet, Naomi szerintem gyönyörű lesz Jázminként. Kicsiként is imádtam a filmet, így nem csoda, hogy ennyire izgatott vagyok
Tudom, hogy sokan csalódottak voltak, mikor kiderült, hogy ő fogja játszani Jázmint és nem Jade (a Little Mix-ből). De én így is, úgy is megnéztem volna
Tudom, hogy sokan csalódottak voltak, mikor kiderült, hogy ő fogja játszani Jázmint és nem Jade (a Little Mix-ből). De én így is, úgy is megnéztem volna
2019. április 29. 18:05
|
Lysandranevravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.24. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 261023 offline
|
A rajzfilmben sem csak egyetlen ruhája volt, hiszen ott volt a türkiz ruha, a barna "jedi" szerkó, a piros ruha, meg a végén egy lila.
Jó, tudom, megragadtam a lényeget... XD
Amúgy várom már, kíváncsi vagyok, bár szerintem számomra a látványvilág ellenére sem fogja felülmúlni a rajzfilmet.
Amúgy várom már, kíváncsi vagyok, bár szerintem számomra a látványvilág ellenére sem fogja felülmúlni a rajzfilmet.
2019. április 30. 05:43
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Bitang nagy bukás lesz szerintem már maga a trailer is béna. Imádom Naomit de sajnálom amiért elvállalta ezt a borzalmat. Nem először próbálkoznak Disney mese megfilmesítésével minden alkalommal marha nagyot buktak de nem értik meg és újra és újra megcsinálják
2019. április 30. 07:42
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Biztos jók lesznek a filmben ezek a ruhaköltemények!
Csak szerintem túl fiatal a filmbeli Jafar? Jobb lett volna egy 40-50 éves férfi szerintem...
2019. április 30. 21:40
Kíváncsian várom már a filmet, biztosan érdekes lesz. :3
2019. május 01. 17:41
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2696 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Nagyon várom már ezt a filmet, biztos, hogy csodás lesz.
Én maximálisan elégedett vagyok a színészekkel, szerintem mindegyikőjük jó választás volt.
Én maximálisan elégedett vagyok a színészekkel, szerintem mindegyikőjük jó választás volt.
2019. május 04. 11:13
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Nekem az előzetes alapján nem igazán jött be a film, szerintem is bukás lesz belőle. :/ Kérdéses, hogy megnézem-e majd. Nekem eddig nem nyerte el a tetszésemet.
2019. május 04. 11:51
|
|
oOKikiOovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.27. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 262696 offline
|
Annyira szuperek ezek az élőszereplős Disney filmek!
Nekem az Oroszlánkirály volt kicsiként a kedvencem, a hugomnak Aladdin, szóval most mindketten alig várjuk hogy eljussunk a moziba!
Nekem az Oroszlánkirály volt kicsiként a kedvencem, a hugomnak Aladdin, szóval most mindketten alig várjuk hogy eljussunk a moziba!
2019. május 04. 12:02
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
AWWWW. A jelmezek gyönyörűek, Naomi is gyönyörű, alig várom ezt a filmet! <3
(Még akkor is, ha az én Jafaromat elcseszték egy kissé
)
(Még akkor is, ha az én Jafaromat elcseszték egy kissé
2019. május 04. 21:29
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Mesében nem kedveltem annyira, de filmben nagyon kíváncsi vagyok rá!
2019. május 05. 12:23
Furcsa is lett volna, ha az egész filmet egyetlen ruhában csinálta volna végig. Kíváncsi leszek a szép jelmezekre!^^
2019. május 08. 23:08
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 online
|
Lehet hogy nem Will Smith kelet volna Aladdinak. De ez az én saját véleményem.
Amúgy kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a film lehet hogy kellemes csalódás lesz de az is meg lehet hogy nem csalódok benne.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: