A Wolves előadója a Coach podcastjának keretein belül nyílt meg és vallott érzéseiről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez: „Arra vágyom, hogy azért szeressenek, aki vagyok!”
2019. április 25. 20:26
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2019. április 25. 21:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Régebben Selena volt az egyik kedvenc énekesem. Aztán az újabb dalai nem az én stílusom volt, ezért kicsit elfelejtődött számomra. Nem nagyon érdekelt mint csinál mostanság. Most bármilyen közhelynek is hangzik, amit mondott akkor is nagyon tetszenek ezek a gondolatok. Nagyon egyet értek ezzel, főleg mióta tapasztalom, hogy a legtöbb ember külsőségek alapján ítélkezik. Én sem azt mondom, hogy nem fontos a külső...mert fontos, de nem minden. Sokan viszont elfelejtenek a falak mögé nézni.
2019. április 27. 11:46
|
|
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline
|
Teljesen igaza van!!!
2019. április 29. 22:51
És milyen igaza van. A manapság már sajnos nagyon keveseknek számítanak a belső értékek, mindenki a külsőségek alapján ítélkezik, ami szintén fontos persze, de nem a legfontosabb. Ez az összefüggés pedig hajlamos a feledésbe merülni. Elég szomorú. Több Selenához hasonlóan gondolkozó ember kéne ebbe a zord világba.
2019. április 30. 07:57
|
helsinkimagyarimadovisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 18.11.12. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 271117 offline
|
Hát Selena, én jelentkeznék nálad! De sok esélyem nem lenne!
2019. május 01. 14:00
Szerintem nincs olyan lány/nő a világon aki másképp gondolná, szóval nyugi Sel, ezzel nem vagy egyedül.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: